Dunyada olmeyen tek canli!!! Gercek...

SHS

Üye
zahmet olacak ama yorumlari okuyunda sizde oyle yorum yqpin dedigim gibi bu canliya zarar verecek bisey olmassa olmuyor yaslanmiyor hep yeniden doguyor yazildigi gibi anlatabildimmi?

nerden biliyon bu kadar kesin konuşuyon, yorumlarda mı yazıyor

nerden biliyon bu kadar kesin konuşuyon, yorumlarda mı yazıyor

Adamlar araştırmış, bulmuş, kanıtlamışlar.Biz bilim dünyasına hayırlı olsun diyeceğimize nasıl emin oluyoruz ya da ölümsüz değil her canlı ölümü tadacaktır konuşmalarına mı giriyoruz -.- Buradaki olay bir şeyleri çürütmek değil.Bilim için çok yeni değişik ve yararlı bir durum bu.Bu buluşa 1 tane bile kutlu olsun çok büyük ilerlemeler yaşanabilir yorumu gelmiyorda değişik konuşmalar oluyorsa bakış açımız biraz dar sanırım.

Buğra

Admin
arkadaşlar gider ezerseniz hayvan ölür tabi
burada bir nevi ölüp tekrar canlanıyor denebilir.

emreolol

Üye
    Konu Sahibi

senin gibileri az kardesim az... ben diyorum maydanoz ... diyor patlican

cevap icin tskurler...

sacma. Olumsuz hıcbırsekılde oldurulemeyen demektır. Havasız bır ortama kapatın hadı hıc yapamadınız yakın olur canlı..

sacma. Olumsuz hıcbırsekılde oldurulemeyen demektır. Havasız bır ortama kapatın hadı hıc yapamadınız yakın olur canlı..

Şartlı ölümsüz olabilir dediğim gibi.Uygun şartlar sağlandığı sürece bu canlıda ölümsüz oluyor.Yani belirli bir şarta bağlı olarak ölümsüz oluyor.Eğer şartlar bozulmazsa bu hayvan ölümsüzdür demektir bu.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar gider ezerseniz hayvan ölür tabi
burada bir nevi ölüp tekrar canlanıyor denebilir.

Zaten süper güç yok edilemiyor her türlü ölümsüz denilmemişki Uygun şartlar altında ölümsüz denilmiş.Neden hangi ölümsüz kavramı olduğunu tartışıyoruz ki biz hala

iyi de bu buluş değil ki

Her canlı ölümü tadacaktır...

hacı ölüyodur belki yada başka birşey

Duran.Y

Üye
Yorumuma daha doğru yazmış olduğum ayet bilgisine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

Işte sukretmek için bir neden daha Ya Rab ne canlılar yaratmış.

nerden biliyorlar ölmediğini test edip görmüşlermi hem duran cevabı vermiş böyle şey olmaz bana göre