haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
Herkesin görüşü kendine ama şunu da belirtmek isterim...Burakın bu fotoğrafı çekmeyi , uzaya bile asla çıkılamadı , çıkılamaz da...Çok basit bir örnekle belirteyim...Dünyaya çarpmış veya çarpacak olan nesneler , nasıl ki yeryüzüne ulaşamadıysa , insanoğlu da asla gökyüzüne (uzaya) ulaşamayacak...Nesneler dünyaya giremiyor da , insanlar nasıl çıkabiliyor ?...Allah stratosferin anahtarını mı vermiş bunlara ?...Hayır inanmayın böyle şeylere...Yok efendim abd çıktı , yok rusya bayrak dikti...Bu sadece abd ve rusyanın dünyada izlediği üstünlük politikası...Uzayda bildiğiniz iletişim araçları ve uydular , hiçbir şekilde uzaya çıkamadılar...Sadece dünyanın yörüngesinde dönüp duruyorlar...Bunlar şahsi fikrim değildir...Yarın ne denli aldatıldığınız su yüzüne çıktığında , anlayacaksınız...Kimseyi kınamıyorum yorumum yanlış anlaşılmasın kesinlikle...
Herkesin görüşü kendine ama şunu da belirtmek isterim...Burakın bu fotoğrafı çekmeyi , uzaya bile asla çıkılamadı , çıkılamaz da...Çok basit bir örnekle belirteyim...Dünyaya çarpmış veya çarpacak olan nesneler , nasıl ki yeryüzüne ulaşamadıysa , insanoğlu da asla gökyüzüne (uzaya) ulaşamayacak...Nesneler dünyaya giremiyor da , insanlar nasıl çıkabiliyor ?...Allah stratosferin anahtarını mı vermiş bunlara ?...Hayır inanmayın böyle şeylere...Yok efendim abd çıktı , yok rusya bayrak dikti...Bu sadece abd ve rusyanın dünyada izlediği üstünlük politikası...Uzayda bildiğiniz iletişim araçları ve uydular , hiçbir şekilde uzaya çıkamadılar...Sadece dünyanın yörüngesinde dönüp duruyorlar...Bunlar şahsi fikrim değildir...Yarın ne denli aldatıldığınız su yüzüne çıktığında , anlayacaksınız...Kimseyi kınamıyorum yorumum yanlış anlaşılmasın kesinlikle...
http://www.maxicep.com/genel-dini-k...ri-mukatta-harflerin-kodu-kirildi-298912.htmlhalit abi sen bu işlerden anlıyon konu açsana bu ezan sesi duyan astronotla ilgili
Şunu da belirtmek istiyorum...Neymiş efendim uzay mekikleri , uydular vs. dünyanın yörüngesinin dışına çıktıklarında belli bir açıyla çıktıkları için stratosfere takılmıyormuş...Yahu gidin siz kendinizle dalga geçin...Milyarlarca göktaşı hareketi var , bunlardan hiçbiri mi bu açıyı yakalayamadı ?...Hadi diyelim yakalayamadı , güneş ışınlarıda mı (ultraviyole) bu açıyı bulamadı hiç ?...Tamam bunu da geçtim...Biryerlerde bir çukur oluşuyor örneğin Meksika'da...Hemen NASA açıklama yapıyor göktaşı düştü diye...Lan madem göktaşı düştü , biz niye görmedik ?...Küçücük bir (sözde) uzaylılar diye tabir ettikleri araçların 10 saniyelik görüntüsünü bile kameralar görüp kaydediyor , 250 metre çapındaki taşı hiç mi kimse göremedi ?...Hadi diyelim hiçkimse düşüşünü göremedi , peki taş nerede ?...Her defasında sadece çukur görüyoruz , hernedense ortada göktaşı filan olmuyor...Dur bakalım daha neler göreceğiz...
bu konuda veysel arkadaşıma katılıyorum.çünkü bahsedilen uzaya çıkmaymış yada ne bileyim marsa inilmiş vs. vs. gibi konuların gerçekliği pekte somut kanıtlarca desteklenmiyor.yanlış anlama halitcim senin konun adına söylemiyorum lütfen alınma ama yapılan uzay işleri hakkında gerçek anlamda somut delil yada örnekler yok.hepsi uydurma asparagas haber bazıları asılsız ve bazılarıda tamamen kurmaca ben uzaya gittim marsa indim diyen insanlara ancak gözümle görürsem inanırım
bu arada resim iyiymiş halit kardeşim sağolasın.yorum yaptık ama açtığın konuyu unutmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?