Dünya devlerini ezdik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Dünya devlerini ezdik
Aralarında Barcelona, Manchester United, İnter, Juventus ve Arsenal'in de bulunduğu onlarca kulübe sponsorluk yapan Nike, 'flagship' diye tabir edilen 'stat satış mağazaları' sıralamasında, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki GS Store'un 1 numara olduğunu duyurdu.


Söz konusu sıralama yapılırken Arena'nın hizmete girdiği 15 Ocak 2011 tarihinden bu yana geçen 1.5 yıllık süreç baz alındı. Bu dönemde en çok satış hasılatı yapan 'flagship' Aslantepe'deki GS Store oldu...


G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, şimdiden 40 bin adet kombine bilet sattıklarını söyledi. Kombine satışlarına bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Doğan, bunun gerekçesini ise şöyle anlattı:


'Satışlara devam etsek, statta bir tane bile koltuk kalmayacak! Kombine bilet satmak tabii ki güzel bir şey. Sonuçta belli taraftar sayısını ve mali geliri garanti altına almış oluyorsunuz.


SATIŞ DURDURULDU


Ancak, kombine alma imkanı olmayan taraftarlarımızı da dikkate almak zorundayız. Maddi geliri kısıtlı olan, İstanbul dışında yaşayan ya da maçlara arada bir giden taraftarları da düşünmeliyiz. Taraftarımızın kombinelere ilgisi neyi gösteriyor? G.Saray taraftarı doğru yönetime sahip çıkıyor. Geçen sene 26-27 bin kombineden bu sene 40 bin kombine gelmişiz.'


Sedat Doğan, 'Taraftarın bu ilgisini gördükten sonra, 'keşke stadımızın kapasitesi 70 bin kişilik olsaydı' düşündüğünüz oldu mu?' sorumuza ise, 'Hayır, öyle bir düşüncemiz hiç olmadı çünkü her şeyin bir sınırı var. 50 bin kişilik bir stadı işletmekle 70 bin kişilik stadı işletmek aynı değil. En basitinden statların temizliği bile çok ciddi meblağlar tutuyor' cevabını verdi.


BAŞKANIMIZ İŞİ BİLİYOR


Önceki gün GS TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik flaş transferleri değerlendiren Doğan, 'Görüldü ki, Sayın Başkanımız transfer olayını çok iyi çözebiliyor ve görülüyor ki, en flaş transferleri kulübümüz yaptı. İnternet siteleri yıkılmış halde. Biz binlerce mail alıyoruz. Diğer şekilde yine storelarımıza talepler yağıyor' dedi. Doğan, şöyle devam etti:


'Geçen sene bir şey söyledik hatırlarsanız. Biz önce taraftarımıza vereceğiz, onlara güzellikler yaşatacağız. Ondan sonra onlardan bekleyeceğiz. Bu mesajın çok iyi alındığını görüyorum bugün itibariyle. G.Saray'ın transferleri gündemin 3. veya 4. sırasında.


MİNİK KIZDAN BAĞIŞ


Demek ki taraftar bunu konuşuyor. Taraftar bundan memnun ve bize destek olmak istiyor. Çok ciddi mailler alıyoruz hatta göz yaşartıcı olaylar da yaşanıyor. Mesela bugün sekiz yaşında küçük bir kız çocuğu bir mektup yollamış, bir resim yollamış. O resme de kendi harçlığından bir şey eklemiş. Demiş ki; 'Siz beni bu kadar mutlu ediyorsunuz ben de G.Saray'a bu şekilde katkı yapacağım.' Şimdi bir bağış makbuzu kestirerek kaydımızı alıyoruz.


Şunu söylemek istiyorum. Böyle şeylere gerek yok. G.Saray'ın bağışa ihtiyacı yok. Eğer G.Saray'ın başarısını istiyorsanız, taraftar olarak kulüple daha kurumsal bir ilişkiye girin. Bu da nedir? Birçok markamız var; GS Store, GS Bonus gibi. Bunlara destek olun.'
 


'Sefer

'Sefer

Üye
şike olayı patlak verdikten sonra Galatasarayımızın önünü kesenlerde yavaş yavaş söndüğüne göre bundan sonra bizi kimse durduramaz :yuru
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Göğsüm Kabardı, Kabarmaya'da Devam Edecek!

Teşekkürler Galatasaray:)
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hellal size!
 
Türe

Türe

Üye
Galatasaray gerçekten doğru politakalar izleyerek kendini düzlüğe çıkardı. Umarım Avrupa'da çok başarılı olurlar 2000'deki gibi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt