Dünya Baros'u Konuşuyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Dünya Baros'u Konuşuyor..
Galatasaray'ın uzun süren uğraşlardan sonra kadrosuna kattığı Çek yıldız Milan Baros transferi, dünya basınında geniş yer buluyor.Galatasaray'ın bonservisi Fransız ekibi Olimpik Lyon'da olan ancak geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Portsmouth'ta kiralık olarak geçiren Çek golcü Milan Baros'u transfer etmesi, gerek Avrupa gerekse dünya basınında geniş yer buldu. CNN, FOX, Reuters, AFP, AP gibi dünyanın önde gelen haber ajansları ve medya kuruluşları Galatasaray'ın Milan Baros'u transfer etmesini manşetlerine alırken, futbol dünyasının saygın yayın organları da internet siteleri aracılığıyla duyurdukları haberlerde, Baros'un Galatasaray'a transferine geniş yer ayırdı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi yayın organı uefa.com, transferle ilgili olarak ziyaretçilerine, 'Galatasaray Baros'u İstanbul'a getiriyor' diye seslenirken, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ise okurlarına 'Baros Galatasaray'la imzalıyor' diyerek hitap etti.

Bu arada, Galatasaray'ın Liverpool'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Harry Kewell ise Sarı-kırmızılılarla çıktığı ilk iki resmi maçta attığı goller ve oynadığı futbolla ülke basınının gündem konularından biri oldu. Özellikle 4-1 kazanılan Denizlispor karşılaşmasının ardından yayın yapan The Herald Sun Australia, The Australian Sport, Fox Sport Australia, Sydney Morning Herald gibi Avustralya gazeteleri, Kewell'dan övgüyle bahsetti.
 


qurbuz

qurbuz

Üye
süpersin cimbom
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gülesim yoktu :D Dünya konuşuyormuş:D


C.Ronaldomu geldi ne:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt