Haber Dünkü Deprem dekı Şebeke Kesintileri Hakkında Yorumlarınız ...

Sponsorlu Bağlantılar

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Dünkü Deprem dekı Şebeke Kesintileri Hakkında Yorumlarınız ...
Merhaba Arkadaslar . Dün Marmara bölgesını Kapsayan Depremde Bir Çoğumuz Akrabalarına Eşine Dostuna ulasmayı denedıysede olumsuz sonuclarla karsılastı.
Allahtan whatsapp viber gibi ınternet uygulamaları vardı.
Merak ettiğim sizlerın Bu konu Hakkındaki Düşünceleriniz Neler. Sizce Cebimizin Tozunu Attıran gsm operatörleri aldıkları paranın karsılıgını Verıyorlarmı ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Aradım ve ulaştım.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne aranabıldım Nede arayabıldım. Ağ kayıtlı değil filan dıyordu cıhaz .Annem ve babamdada aynı sorun vardı . Çanakkalede akrabalarım vardı aynı sorunu onlarda yaşamış..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hat yoğunluğundan olmuştur.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Eğer deprem istasyonlardan biri bile patlarsa bayağı yıkım olabileceğinden bir merkez(BOGAZICI UNİ mesela) deprem algılarsa o bolgeye yakın heryerde baz istanyonları devre dışı kalır olası bir patlamayı önlemek için Bana böyle söylemiştini arkadaşım bana da mantıklı gelmişti

hamza29

hamza29

Üye
Eğer deprem istasyonlardan biri bile patlarsa bayağı yıkım olabileceğinden bir merkez(BOGAZICI UNİ mesela) deprem algılarsa o bolgeye yakın heryerde baz istanyonları devre dışı kalır olası bir patlamayı önlemek için Bana böyle söylemiştini arkadaşım bana da mantıklı gelmişti

Olabilir baz istasyonları. 10 bin volt ile çalışıyor

T40 ile atıldı

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Olabilir baz istasyonları. 10 bin volt ile çalışıyor

T40 ile atıldı
Yok geçen okudum yoğunlukla alakıymış ne kadar kalitesiz telefon oporatörleri var ülkemizde daha 4g ye bile geçemedik