-
Konu Sahibi
-
telefon bana zaten hediye e6 ben genelde pc de oynuyorum assasin's creed geneldesymbiana geri mi döndün
yani anlayacağın hepsini bırakıp pc ye geldimsymbiana geri mi döndün
tamam tamamtelefon bana zaten hediye e6 ben genelde pc de oynuyorum assasin's creed genelde
batilfaild 4 ,blur falan aklıma gelirse e6
g2de neredeyse oyun oynamıyorum
yani anlayacağın hepsini bırakıp pc ye geldim
pcde innanılmaz güzel olunca ..........
symbian güzel sistemtamam tamambende bi anlık neyse ....
Amin cümleten İnşAllahAllah kabul etsin kardeşim
sis oyunları nasıl pcde oynuyorsunGalaxy on fire %100 türkçe + %100 save paylaşacağımama pcye geçtiğimde
sis oyunları nasıl pcde oynuyorsunGalaxy on fire %100 türkçe + %100 save paylaşacağımama pcye geçtiğimde
pc de oynamıyorum kisis oyunları nasıl pcde oynuyorsun
sis oyunları nasıl pcde oynuyorsun
online oynuyabiliyor musunSen pc ye geçince dedin ya hani pc den halledip paylaşcam diyosun mumi de seni oynuyorsun sandı abi konuya yorum yazılma hakkımız bulunmasın artık yaaa Lütfenn yaa ölcem gülmekten Allah ne muradınız varsa versin yaa Yusufum oyunu indirdim hakkaten oldu sağol fakat şimdide şifremi unuttum maile yolladım gelmedi :/ yeni açmam lazım ..
o zaman bende deniyimEvet zaten bende ki oyun sisx miş yani eski sürüm onun verdiği yeni
maşallah ne zaman bakam açıksındostum o oyunda emeğim vardı
Benim bu aralar pek işim yok bazen eve falan malzeme götürüyorum hem bir de hazırlık yapıyorum html kodları falan filan işim buraya düşuyormaşallah ne zaman bakam açıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?