-
Konu Sahibi
-
anladık hava atmana gerek yokoyundan atma sorununu belirttim
SAVE OLMASA ZATEN PAYLAŞMAZDIM
OYUNU EN KÖTÜ 6 KERE BİTİRDİM AMA OKÇU OLARAK HİÇ BİTİRMEDİM EĞER 100LW OKÇUN VARSA PAYLAŞ SANIRIM SAVE ARKŞİVİMDE SADECE O YOKoyundan atma sorununu belirttim
SAVE %100 OLMASA ZATEN PAYLAŞMAZDIM
OYUNU EN KÖTÜ 6 KERE BİTİRDİM AMA OKÇU OLARAK HİÇ BİTİRMEDİM EĞER 100LW OKÇUN VARSA PAYLAŞ SANIRIM SAVE ARKŞİVİMDE SADECE O YOKha sikillerin hepsi zaaten açılacak ama en fazla 5 skili maximum yapabiliyordun benimkierin kullanabildiğin 8 ve kullanamadığın 8 sikilde maximum tek farkı odur
yanlış birşey söylemedin ama herhangi bir temada arada bir yinede sorun yaratabiliyor aviatorda hiç sorun yapmıyor diğer konu onun için
yani burada yanlış anlaşılma varSakiniz yaa sıkıntı yok (= o benim arkadaşım bi oyun için değil hiç bir fani olay için kimsenin kalbini kırmameyvallah
hava atmak gibi bir amacım yoktu öyle anlaşılıyorsa özür dilerimgençlik sakin noluyo ikinizde oyunu bitirebilirsiniz kimse size bitirmeyin demiyor
anladık hava atmana gerek yok
Dungeon hunter 2 boglands sorun gidericiDungeon hunter 2 boglands sorun gidericikeşke konuyu okusaydın
okulada yazdığım için diğerleri iki kerere gitmiş
olabilir
kardeşim her şey Tamam şu Zntxham dosyasıni indirdim telle üstüne tıkıyorm ama açılmıyo uygulama nden acabaDungeon hunter 2 boglands sorun gidericiDungeon hunter 2 boglands sorun gidericikeşke konuyu okusaydın
okulada yazdığım için diğerleri iki kerere gitmiş
olabilir
python kurulu muarkadaşlar bu oyunun dilini bi türkçeye çeviremedim ya
kardeşim her şey Tamam şu Zntxham dosyasıni indirdim telle üstüne tıkıyorm ama açılmıyo uygulama nden acaba
Evet kardeşim python V.2.30 yükle bende Evetpython kurulu mu
noss_barn konusu nerdeAllah Allah çalışması gerekirdi istersen noss_bar'ın konusuna sor eğer olmazsa bilgisayar üzerinden yap
virtital keyle girilecekEvet kardeşim python V.2.30 yükle bende Evet
şimdi zntx han açılıyo ama alt sayfası YOK YANI Zntxhan bu ilK sayfası var ama ikinci sayfa yani dosya içeriği sayfası YOK kanka
peki yusuf bi sis dosyasni turkcelsmeye çalışıyorm ama olmadı nden olmadiben trkçe yapıp yeniden upload ederim319 mb upload muhtemelen 4 saat sürer
virtital keyle girilecek
o da bi uygulama mivirtaal key yüklümü
evetVitrualkey (sanal klavye) s^3 Unsigned Engpeki yusuf
peki yusuf bi sis dosyasni turkcelsmeye çalışıyorm ama olmadı nden olmadi
o da bi uygulama mi
bu sanal kılavye yi hangi uygulamada kulanyorzdosyaya girince dil çevir de metin ile
evetVitrualkey (sanal klavye) s^3 Unsigned Eng
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?