Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Jan

Üye
Yusuf nbr pes2011 i yapmadın gitti yaa

Jan

Üye
Edit işte futbolcu ismi değiştirme ve gücünü yükseltme bu kadar ama 2 aydır yapacak tmm kabul ediyorum zor bişi ama yapsın yaw yalvar yalvar ib karşılığı olsun dimi ülen tmm parayla yapsın yaaa valla 20 40 50 tl neyse vericem en azından 2 -3 futbolcu üzerinde oynasın birinin ismini benim adım soyadım yapsınn bi kaç tane genç futbolcu 18 inde sol ayak güçleri fazla olsun yeter

Tepkiler: mars259

mars259

Üye
inşallah yapar

Tepkiler: Jan

Jan

Üye
Bunların arasında yanılmıyorsam bir tane Fury giyimli bi savaşçı da olacaktı onu göremiyorum yardımcı olur musunuz? Fury (kırmızı kıyafetli )

-Hokage-

Üye
Kalan butun herolar durmasi lazim arsivde. Bakayim varsa atarim tekrardan. Arkadas emek hirsizligi yapmamis sonucta sirf onun icin

Tepkiler: Jan ve Yusuf0111_Oğuzhan
    Konu Sahibi
link kırılmış kimse söylemiyo

ben daha güzel bir şey bulana kadar buradan site beğenin :F

Tepkiler: Jan
    Konu Sahibi
yeni save ekleyeceğim :yaramaz:
karakter önerileri beklenir

Biz bunu nasıl kurucaz ? Yani illaki hack mi lazım ? Başka yolu yok mu ? .SİS olmasa bilgisayardan hallederdim.

Konu Sahibi
Biz bunu nasıl kurucaz ? Yani illaki hack mi lazım ? Başka yolu yok mu ? .SİS olmasa bilgisayardan hallederdim.
dosyasını indirin

telefonunuz da oyun nereye kuruluysa oraya kurun otomatik olarak saveler aktifleşecektir

Efsane geri dondu tekrar basladim Yalniz oyun bende E: de yuklu ama save dosyasi E: de calismadi. C: de calisti. Bence yapamayan arkadaslar benim gibi C: ye denesinler Ha bu arada Yusuf' um Bana full Fury giyimli savasci bul be kardesim ne olur hadi

Konu Sahibi
kardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakma
dosyayla ne kadar oynayabilirsem

kardesim elimde symbianlı telefon yok kusura bakma
dosyayla ne kadar oynayabilirsem
Hahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan bey

Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
    Konu Sahibi
Hahah iki günde 72 lvl oldum veee uzun zamandır uğraştığım Fury Armorlu karakteri tamamlayabildim müthiş bir şey beee bu arada oyunda 800. sıradayım duyrulur @Jan bey
Furuy amor okadar iyimiydi ya oyuncu kasarken bile online oynayin cok puan kazanırsınız benden tavsiye

yeni link var,mı, linkte yüklenmiyor..

kirazz28

Üye
yaw arkadaş yeni ninjayı yüklyom güncelleştirme hatası dyo lütfen bi yardm edn

kirazz28

Üye
nasl yani dosları kopyala anlamadm kardş