Dungeon Hunter S^3 için var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter S^3 için var mı?
Dungeon Hunter 1 veya 2 herhangi birisinin Symbian uyumlusu var mı?

Reşwan

Emekli Yönetici
Baktımda bulamadım android ve bada os için var.

vaybe güzel oyunmuş onlinemi ?

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Sen bunun 2 sini görmelisin asıl. Adamlar yapmış ya, ister single ister multi ama bu oyun N8 gelecekte bizde görecez a....

[video=youtube;6qq3-5Vajw8]http://www.youtube.com/watch?v=6qq3-5Vajw8[/video]

uribaju

Üye
yok mlsf onun yerine crusade of destiny var grafikleri de okadar kötü değil

xparissx

Üye
baya kaliteli oyun yanliz crusade of destiny de bile bizim telefonlar kasilma yapiyor bu oyunu acsa bile baya sorun yasariz gibi geliyor sadece dusuncem boyle

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Crusade of Destiny bu oyunun yanında tamamen dandik atari oyunu gibi kalıyo ya

melgklay

Üye
zaten crusade of destiny online değilki.. gayet lüzumsuz bi oyun.. şu an en iyi online oyun warspear online.. yani s^3 için.. ben deli gibi oynuyorum valla.. knight oynayanlar varsa hiç ama hiç yabancılık çekmezler hemen alışırlar.. sapphire serveri gayet elit ve lag yok..

_ardaa

Üye
warspear online oynuyorum bende epey sardı, crusade of destiny oyunu da biri takılmalar oluyor demiş bende hiç takılma yok o oyunda, ama Dungeon Hunter iphone versiyonunu gördüm dışardan mükemmel bir oyun gibi duruyor.

valla bendede takılma var takılmadan kastım şehire gelince yavaşlıyo. oyundan kaynaklanması lazım,telde sorun yok

xparissx

Üye
arda o birisi dedgn benim senin telefonda s3 bnimkide s3 nasl takilma olmyor anlamyorum farkli bir donanimami sahipsin yoksa kafadan yorum yapmayin arkadasim

_ardaa

Üye
arda o birisi dedgn benim senin telefonda s3 bnimkide s3 nasl takilma olmyor anlamyorum farkli bir donanimami sahipsin yoksa kafadan yorum yapmayin arkadasim

senin telefon takılıyor diye herkesinki de takılacak diye bir mecburiyet mi var saçmalığın da bu kadarı olur, bak bakalım senden başka takılma sorunu yaşayan var mı?

xparissx

Üye
harbiden gulcegim yoktu ya Allahta seni guldursun arda oyunun s3 tanitmina bk bırde diger işletim sistemlerındeki tanitimina bak nasil farki açikla bna keramanda bak ne yazmis ve digerlerine bi danis bana komik gonderimlerde bulunma

_ardaa

Üye
diğer sistemlerde ki farktan banane arkadaş n8 telefonumda bu oyunda takılma yok bende, düz mantığına hayranım 2-3 kişide takılıyor diye herkeste takılacak bravo zeki insan.

nonamex

Üye
S^3 için kaç tane HD oyun var ki zaten.. Nokia Symbian'ı bıraktığı günden beri adam gibi oyun çıkmadı Symbian için..

aynen haklısın 20 tene flen var yha

arkadşım n8 ile c7 tel. karşılaştırıldı performansları aynı takılma olmuyosada ne mutlu sana

_ardaa

Üye
arkadşım n8 ile c7 tel. karşılaştırıldı performansları aynı takılma olmuyosada ne mutlu sana

performans aynı olabilir ona bişey dediğim yok arkadaş anlamadı benim ilk mesajımı hemen saçma bir savunmaya geçti nedense o yüzden bu muhabbet uzadı
ben sadece bende takılma olmadığını söyledim arkadaş fazla alıngan çıktı ve bu sözüme alındı.

uguro

Üye
Bu oyun S^3 telefonlarda yok malesef şimdilik çıkmadı Gameloft bu ve benzeri oyunları symbian Anna çıktıktan sonra çıkartıcak 1-2 ay içinde değişecek bir işletim sistemi için niye yeni oyunlar çıkartsınlarki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...