dungeon hunter II .....

Sponsorlu Bağlantılar

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
notherland guardıan dıe bı gorew var ama nerde o netherland bulamıormkı butun harıtaları gezdım

----------Eklendi @ 21:14:20 ---------- Yazıldı @ 21:12:27 ----------

bende enerjıyı arttırdım ama hala adam gıbı ne sılah acıldı ne ozellık

----------Eklendi @ 21:24:01 ---------- Yazıldı @ 21:14:20 ----------

netherland guardıan yazıo ama harıtanın hangı bolumunde bulamadım

cardanadam

cardanadam

Üye
ışınlanma yerinde haritaya bak netherland başında başka bir şey yazıyor olabilir gardiyanı bul

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Adı üstünde kuzeye gideceksin haritanın sen tepesi biraz sağda bulursun :oke:

----------Eklendi @ 10:09:43 ---------- Yazıldı @ 10:08:59 ----------

Adı üstünde kuzeye gideceksin haritanın sen tepesi biraz solda bulursun :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu oyunda belli bir şeyden sonra çok sıkıyor ya

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
darkqueen dıe bı ucan karı yaratıkla savasıom ama sureklı olduruo :D benım sılahla kalkanlar dayanmıo sanırım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
darkqueen dıe bı ucan karı yaratıkla savasıom ama sureklı olduruo :D benım sılahla kalkanlar dayanmıo sanırım

sen kılıç falan kullanıyorsun enerji ise büyü yeteneği dostum :S
ayrıca haritada yeşil + işareti var sürekli onları takip et kalan görevlerin yerlerini gösteriyor o
bu arada sen büyücüysen enerji vereceksin, savaşçıysan str ve gerektiği kadar hp vereceksin, hırsız-asas falansan(thief mi geçiyor ne oyunda) dex vereceksin
bunlara uygun da kıyafet ve silah alacaksın
oto ekipman yaptıktan sonra da giyilebilir ekipmanlar ile otomatik giyilenleri kıyasla özelliklerine göre
misal ben oto dediğimde mor yüzüklerimi çıkarıp yeşilleri takıyor halbuki morlarda daha iyi özellikler var ;)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yesıllerı takıyor dıe auto yapmıorm bende ama zaten kılıc ve kıyafetlerın en yuksek olanlarını gıydırdım elemana kılıc kullanmıyorum en sondakı elınde sopa olan karakterı secmısdım oda suan elınde bı aletle ates fırlatıyor sılahın gucu gold ama o dark queen her turlu alıyor aşşagı

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yeşil artı sadece bellı baslı gorevlerde cıkıyor her gorevde cıkmmıyor . mesela 35 leveldeym ama 25 lewelden kalma bı gorev kaldı bulamıyorm gorevi.. harıtada suan ıkı gorewım kaldı bırı 'trial of heroes II' dıgerı 'to the end of the world' oda zaten ucan kadın yaratık duman atıyor bıseyler atıyor ıkı vurusda gebertıyor sureklı energıye asıldım ben o yuzden dayanıklılık yarım kaldı ve becerı de yarım kaldı sanırım bu yuzdende erken geberıyom

Tuncar20

Üye
arkadaşlar buoyun telefon oyunu yoksa pc oyunumu bi söylermsinz

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Benim her karakterde 100 lvl çarım var.
Öncelikle Arkdaşlar görevleri yaparsanız ilerlersiniz zaten görevde istenen yere bakmak için haritayı açın o yönlendiricek sizi

SilentOne

SilentOne

Üye
ya oyunu il başlarda güzeldide sonradan çok sıkmaya başladı ya

İhsanbaba15

İhsanbaba15

Üye
level 20 dıyo ve crusader ı secmısım sanırım :) yaw bu ıtemlerı nası kullanacam pence mence de yok bı balta vardı onuda kaybettım kırık bı kılıcla yuruom ya :D

----------Eklendi @ 16:37:20 ---------- Yazıldı @ 16:30:31 ----------

bu gucu yukseltmek ıcın sureklı yaratıkmı oldurmemız gerekıyor?
Beyler 25 lwlım ben yanı oyn guzl hıc hıle kullanmadım bak yaratıkla alakası az var sen lwl atladıkca marketten ıtem yukselır anladınmı

- - - Eklendi - - -

Aslda oyun guzl ama hep bı yerlerı gecmek ıcın gorew lerı yapmanız Gerekır

Pringles

Pringles

Üye
ben oyunu bitirdim sondaki boss daha zor aslında :D 100lwl gelmek için oyunu 3 kere bitirmek zorundasın! ama item konusuna gelirsek atak verek yüzükleri takın zırh olarak defansı yüksek ve extradan atak veya hp bonus vermesi gerek- kılıç-bıcak-balta hepsi için geçerli. atakları yüksek olan damege bonus iyidir hp falanda iyi işte ama cok vurup cabuk öldürmek varken atak daha iyi kalıyor.
işte geri kalan itemler yüksek defans ve hp bonus olursa iyi olur hp yerine atak bonusta olur fark etmez.

statlara geldiğimizde bıcakcı kastığım için dex ve str gittim gerisine vermene gerek yok çünkü endurance ve enegy mage itemlerini takmak için kullanılıyor. sikilleride iyi vermesilin hp toplayan sikiller var isimlerini unuttum ama bonusu iyi olan sikillere ver hiç anlamadım dersen skilleri türkçeye cevir oradan hangisine vereceğini anlarsın. Ve mutlaka pot olsun yanında!

- - - Eklendi - - -

ha bu arada görevleri yaparak ilerleryin hem ex gelir hemde para

smh60

smh60

Üye
Online mod stabil mi arkadaşlar birde çok yermi kotadan :hmmm

halilbayhan3

Üye
ßeyler nokia e71 içiñ dungeon hunter download linki atarmısınız eqer varsada bu oyun benzeri atın lutfen yardımcı olun .[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

HuuuHuuu

Üye
Beyler statülerde kesinlikle enduranceye(CAN) verin bu canınızı artırır ebi soy 2.stat karaktere göre değişir bunu kısaca oyundaki helpe girip ordaki clasese girip bakabilirsiniz bide x işaretinin anlamı o eşyanın sizin statülere uymamasıdır uyanları alın paranız gitmesin x olan eşyaları satın oyunda bide görev seçme var aldığınız görevlerden birini aktif ederek haritadaki yeşil bölgelere gidin ya canavar kesersiniz yada geçltten gecersinlz metin2 4story knight gibi oyun oynadıysanız oyunu cözmeniz daha kolay oyunda elementte var ama onu tam anlamadım benim bi günde anladığım bu kadar k.g

hackermenxx

hackermenxx

Üye
bu oyun 603 ü kasarmı önceki versiyonu çok kasıyordu da

darkhan1234

Üye
Arkadaşım oyunda senin güçlerin var,Bunlar strenght dextery endurance ve enegy.Strenght genelde kılıçlar için dextery ok için gerekli oluyor.Almış olduğun ekipmanlarda senden olman gereken güç seviyesi yazar.Lwl atladıkça kendini geliştirirsin ve ekipmanı kullanabilirsin.Sana tavsiyem Shodowmancer olman:ehe
iyi misin kardeş berserker ol hayatın tadına var

i

Üst Alt