dungeon hunter II .....

Sponsorlu Bağlantılar

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
dungeon hunter II .....
bu oyunu bitiren yada hala oynayan varmı ? oyun ilerledikce yaratıkların verdıgı hasarlar cok cabuk enerjıyı azaltıyor. topladıgım ıtemlerı yada oyun ıcerısınde market gorevı yapan karakterden satın aldıgım kalkan kılıc vb ıtemlerıde equıp yapamıyorm X ısaretı cıkıyor ama satın alınmıs ıtem bunlar neden kullanamıyorm püf noktaları nelerdır. bolum olarak map a bakdıgım the bloodsands harıtasındaym bu bolumdekı kalkan ve kılıc etkısı cok zayf kalıyor .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
metin2 gibi +basma olsa iyi olurdu ve ben level 15 te takıldım gothicusta gtmedğm yer kalmadı ama çıkamadım..

mehsell

mehsell

Üye
Arkadaşım oyunda senin güçlerin var,Bunlar strenght dextery endurance ve enegy.Strenght genelde kılıçlar için dextery ok için gerekli oluyor.Almış olduğun ekipmanlarda senden olman gereken güç seviyesi yazar.Lwl atladıkça kendini geliştirirsin ve ekipmanı kullanabilirsin.Sana tavsiyem Shodowmancer olman:ehe

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
vala level kac bılmıyorm ama bı kac bolum gecdıkden sonra auto equıp yapdıtım zaman aldıgım en saglam ıtemlerı kendı kullandı ve 2 3 bolum cok rahat gebermeden gecdım ama sımdıkı bolumde bu ıtemler pek ıse yaramıyor ve yaratıklar cok zor olurken yaratıklarım hamlelerı cok enerjı goturmekde aldıgım ıtemlerıde kullanamıyorm ornek 25-77 gucunde bı kılıc aldım oyun altınına gore 4500 altın fılan ama x ısaretı var basında equıp yapamıorm delırecem

mehsell

mehsell

Üye
ilerde karşına pençe çıkarsa zırh kullanma hep pençe kullan düşmanını daha kolay indirirsin:naughty:

bak adam mesela 30 lwl ama hep enegy e yüklenmiş sen almak istediğin silaha göre gücünü yükselt zaten o menüyü kurcalarsan oyunu çözersin

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
level 20 dıyo ve crusader ı secmısım sanırım :) yaw bu ıtemlerı nası kullanacam pence mence de yok bı balta vardı onuda kaybettım kırık bı kılıcla yuruom ya :D

----------Eklendi @ 16:37:20 ---------- Yazıldı @ 16:30:31 ----------

bu gucu yukseltmek ıcın sureklı yaratıkmı oldurmemız gerekıyor?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum kendi sınıfın, lvl in ve uygun statların olmadan ekipmanları donatamazsın ona dikkat ettin mi?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bu x olan sılahlar aldıgım ama kullanamadıgım sılahlar bunların neresnde yazıo kac level olunca kullanabılcegm

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu x olan sılahlar aldıgım ama kullanamadıgım sılahlar bunların neresnde yazıo kac level olunca kullanabılcegm

o spike ve cleaver lar thief için olması lazım ayrıca value yazısının hizasında da gereken statları yazar sen warior açıp dex e falan vermişsin sanırım yani statlar karışmış
sen en iyisi yeni bir char aç warior için strength vereceksin warior kıyafetlerinin istediği kadar da diğer statlara verirsin endurance istiyor olması lazım ;)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
oyuna bak kanser ettı benı bıdaha okadar bolum gecılırmı ya :S bu bolumdede pencelı bı adam var 12 sıse ıksırle gırıyorm yanına olmuyor cok zayıf kılıc darbelerı :S

neo74

Üye
assasian olarak başlamıştım 46 level dım en son hiç orlanmadım 3 4 kere pot basmışımdır. item lara göre stat dağıttım online da takılmaya çalışın bilenler yol gösterirler.

mezoart

mezoart

Üye
Arkadaşlar biliyorum konuyla ilgisiz ama İphone için dungeon hunter 3 oyunu var.Symbiana da çıkartırlar mı acaba ?

hellord

hellord

Üye
genelde kahramanına uygun silahları bulman ve kombbinasyon etmen lazım örnegin bazı yüzükleri taktıgın zaman tabi bunu bullman lazım x işareti olan kılıçlar acılır

cemsidar

cemsidar

Üye
ben deneme yanılma ile çözdüm oyunu ama param gidio die bıraktım kablosuzum yok :) 3-4 kere 35-40 arası ninja kastım :)

ancelix1985

Üye
99 lwl son lwl ve oyunu 3 seferde bitirdim yaklasık 39 lwlde oyun bitiyor ve 3 seferde 99 oluyor.ve hep basa donuyor super mario gibi yaratıklarda oyuncular gibi lwl alıyor oyun bitiyor 20-30 arası oluyor ezik yaratıklar online de oynadım ama bi faktor yok item konusuna gelince basta itemler yanmaz ama bazı itemler 70 lwl den sonra yada sansınız varsa yanıyor lıghting glasıer flame seklinde yanıyor 2 tane karakter kastım biri 99 lwl biri 45 te bıraktım.onlinede zaten hiç bişe yapamıyorsunuz metin yazma yok varsada ben bulamadım adam ısınlanınca party olarak sizde otomatik olarak ısınlanıyorsunuz.bilgi isterseniz yazarım yeniden.

uribaju

uribaju

Üye
ben bu oyunu bitireli uzun zaman oldu 3,4 gün oynayıp bitirmiştim yeni haritalar ve malzemeler gelse iyi olur oyun grafik olarak çok iyi

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

ancelix1985

Üye
yeni harita gelmese bile bari 3 yada 4 serisi gelsede olur + online modda yazısma olayınında halledilmesi lazım.yoksa online oynarken msnde acmak gerekiyor.yani kısacası akraba olmanız lazım :D

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
lewel 21 act 7 fılan yazıyor gorev yerı nasıl ısaretlenıyor harıtada butun odalara gırıp harıtayı bıtırıyorm ama sadece ana map da gezen yaratıklar kalıyor yenı yerler acılmıyor

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Northenlads a gittinmi?

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşkar haritaların yanındaki yerde görevler gösteriliyor yani en sağdan ikinci sıradaki yerde okuyun orayı aktif olan görevde gideceyiniz yer ve keseceyiniz yaratık yazıyor

----------Eklendi @ 17:10:17 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------

birde ben soru sorayım ben büyücüyüm sadece enerjiyemi ex vermem gerekiyor

Üst Alt