dungeon hunter hakkında onemlı bır soru.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
dungeon hunter hakkında onemlı bır soru.
dostlar ben bu oyunu 2saattır oynuyorum 20level warrıor um. Elımdekı tum kılıcları satmıstım, son bıtane kalmıştı altta transme mi ney oyle bırsey vardı o na tıkladım sopa oldu. Bıdha tık ladım kayboldu şehırdende marketı bulamıyorum hadı buldum dyelim nasıl kılıç alacagmı bılmıyorum. Bı yardım lutfen,tsk.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
???

mehsell

mehsell

Üye
Marketten kılıç almanı kesinlikle tavsiye etmem sadece potion için gerekli bana göre. Düşmanlarını kestiğinde onlardan düşen itemler daha güçlü markettekilerden. Hem de beleş :naughty:

tandogucem

tandogucem

Üye
bişey sorucam bu dungeon hunter dediğiniz oyun onlinede oynanıyormu mesela kniht gibi metin2 gibi adamlarla birebir online ama bölümleri geçerken 2 kişi gibisinden değil dışarı çık canawar kes para kazan onlarla gerçek oyunculardan item al gibi ?

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Marketten kılıç almanı kesinlikle tavsiye etmem sadece potion için gerekli bana göre. Düşmanlarını kestiğinde onlardan düşen itemler daha güçlü markettekilerden. Hem de beleş :naughty:

dostum tamamda suan hıç bı kilicim yok, dusman kesmem içıo napmam gerek.s

----------Eklendi @ 00:37:01 ---------- Yazıldı @ 00:33:29 ----------

bişey sorucam bu dungeon hunter dediğiniz oyun onlinede oynanıyormu mesela kniht gibi metin2 gibi adamlarla birebir online ama bölümleri geçerken 2 kişi gibisinden değil dışarı çık canawar kes para kazan onlarla gerçek oyunculardan item al gibi ?

evet dostum knight ve metin2 gibi. Şehır falan var gold kazanıyosun skill açıp perfect yapıyorsun birebir aynı dıyebilirm birtek chat yok.

----------Eklendi @ 00:37:41 ---------- Yazıldı @ 00:37:01 ----------

evet dostum knight ve metin2 gibi. Şehır falan var gold kazanıyosun skill açıp perfect yapıyorsun birebir aynı dıyebilirm birtek chat yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt