Dungeon Hunter 4 V1.3.0 (unlimited Gold/gems)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 V1.3.0 (unlimited Gold/gems)

Yenilikler:
Dungeon Hunter 4'ün bu destansı güncellemesinde kana bulanmaya hazırlan!
Yepyeni haftalık Kan Maçı turnuvalarına gir ve becerilerini dünyaya kanıtla:
-Ölümcül Kan Maçı meydanlarında sonsuz düşman dalgalarıyla yüzleş
-Süre bitene kadar parçalayabildiğin kadarını parçala!
-Şişeleri doldurmak için alt edilen düşmanların kanlarını topla ve lider panosunda yüksel
-Özel malzeme parçaları ve tılsımları da içeren inanılmaz ödüller al
-Google Play Game Services Desteği

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve soyupakhasan

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

kalem53

kalem53

Üye
Kan savaşlarinda 1. Liği her hafta ben aliyorum arkadaşlar :)Bu arada bu apk elmaslimi yoksa hilesizmi ?Yukardan indiremezseniz beyler buyurun cince ama ayarlardan türkçe yapilabiliyor...

Bu arada elmas ve altin hileli

tolga50

Üye
S.aleyküm kardeş kardeş apk yi indirdim kurdum tele ama oyundan atıyo wifiden çekmiyo nedeni ne olabilir ?

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

kalem53

kalem53

Üye
Ben rahat bir şekilde kullaniyorum hocM sikinti yok

Serhan

Serhan

Üye
Abi zippy ekleyebilecenmiLink olu abi

Anil-D

Anil-D

Üye
Gpk nasil yüklenir bilen varmi

proalpemix

Üye
Saolun bende bunu arıyordum

kalem53

kalem53

Üye
Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum. Clans of zombie oyununu biliyormusunuz ? Bu oyun clash of clans ile aynı, yanliz game killer ile bu oyunda hile yapili biliyor. Oyun yabanci dilde türk fazla yok veyabancilar hile yapamiyor. Orada bir turk klani kurmak istiyorum yani 50 oyuncu arkadaş gerek. Orda kurucamiz klan ile lig de birinciliği kimse alamicak elimizden eminim ilgilenen arkadaşlar beni [email protected] facebook adresimden ekleyebilir. Size ihtiyacim var beyler

• Beğen
Tepkiler: forrock123
COJR3

COJR3

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bugün DH4(Hilesiz, mağazadan) dondu ve kapandı, geri açmayı denediğimde ise sonuç hüsran. Oyuna tıklayınca Loading'de kalıyor. Save dosyalarım bozulmuş, datayı silince açılıyor restore yapınca(helium aracılığı ile) yine kilitleniyor..
Bi çözüm bilen var mı , şöyle 30 40 lvl'lik bir sentinel veya blade bulsam bile yeter. Elinde kullanmadığı karakter olan varsa Helium ile data backup alıp bana atabilirmi? Biraz uğraştırır biliyorum ama yapan olursa çok sevinirim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
beyler online oyunlara giriyo mu hileliykenoyunun hikayesi yapılır da işin zevki online da

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Link bozulmuş bugün formatladim cihazı bir daha yukliyeyim dedim link hata verdi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

Üst Alt