Oyun dungeon hunter 4 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

worldcafe

Üye
    Konu Sahibi
dungeon hunter 4 sorun
oyuna girerken takılıp kalıyo muhtemelen oyunu silip yeniden yüklemem lazım ama karakterim silinir o zmanda, karakteri kurtarabilirmiyim gamelofttan giriş yapmıştım o kendi serverına kayıt yapıyomu bilgisi olan varmı bu konuyla ilgilişu sorunun cevabını bilen yokmu

kaan1413

Üye
oyuna girerken takılıp kalıyo muhtemelen oyunu silip yeniden yüklemem lazım ama karakterim silinir o zmanda, karakteri kurtarabilirmiyim gamelofttan giriş yapmıştım o kendi serverına kayıt yapıyomu bilgisi olan varmı bu konuyla ilgilişu sorunun cevabını bilen yokmu

Kardesim bu konuda ticket atıp forum adminleriyle görüştüm bana sorunun genel olup yazılım ekibi tarafından düzeltilmeye çalışıldığını bildirdiler yeni güncellemeyi bekle dediler ama ben sizi mi beklicem dedim olayı kolay bir şekilde hallettim öncelikte titanium backup programını indirdim ( sırf bunun için root attım telefona ) o programla dungeon hunter ın yedeğini aldım oyunu sildim tekrar google playden indirdim titanium backuptan yedeği geri yükledim ancak YALNIZCA VERİ seçeneği ile geri yükledim öbür türlü veri + apk geri yükleyince aynı bozuk oluyor bir iki kez daha geldi basıma aynı şekilde hiç telaş yapmadan yarım saatte düzelttim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt