Dungeon Hunter 3 Ücretsiz Google Play Store’da Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 3 Ücretsiz Google Play Store’da Yayınlandı!

Uzun süredir çıkması beklenen
Gamleoft‘un Dungeon Hunter 3 oyununun Androidversiyonu yayınlandı! Mobil oyun devinin son ürünlerinde olduğu gibi DH3 de ‘freemium‘ olarak geliyor. Yani oyunu edinmek için hiçbir ücret ödemenize gerek yok, fakat daha uzun süre oynamak ya da oynayışı kolaylaştırmak için uygulama içi satın alma hizmetini kullanmanız gerekiyor.
Gothicus’un kutsal topraklarında geçen oyunda 16 geniş arena sizi ve oluşturacağınız kahramanı bekliyor. Warlord, Astromancer, Trickster veya Shaman sınıflarından birini seçin, birçok kişiselleştirme seçeneğiyle donatılan oyundaki karakterinizi oluşturun.
Arenalardaki savaşları 5 farklı zorluk seviyesinde oynayabilir, 1,000′den fazla eşyayı elde ettiğiniz başarılarla açabilirsiniz. Tamamladığınız her arenadan sonra tecrübe puanları kazanacak ve yeni yetenekler edineceksiniz.Android 2.2 Froyo ve üstü işletim sistemi versiyonlarıyla uyumlu Dungeon Hunter 3′ün linki

apksi

RPG türündeki aksiyon oyununu oynamak için hiçbir ücret ödemenize gerek yok.

WebStyle

WebStyle

Üye
Sonunda Android için de çıktı. Hayırlı olsun..

İncİnat

İncİnat

Üye
biz daha belleye dh2 beklerken yapılacak şey mi bu şimdi.. :)

barann79

Üye
sdcard dosyası bu sekilde geldi. DH3_Samsung_i9000_PACK4_Ver108_MKP_ETC.amz.amz
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftD3HM adlı klasore kopyalıyorum apk yi kurduktan sonra ama oyuna girince wifi uzerinden indirmemizi istiyor?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
sdcard dosyası bu sekilde geldi. DH3_Samsung_i9000_PACK4_Ver108_MKP_ETC.amz.amz
sdcard/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftD3HM adlı klasore kopyalıyorum apk yi kurduktan sonra ama oyuna girince wifi uzerinden indirmemizi istiyor?

gameloft games i dene

[alikan]

[alikan]

Üye
Paylaşım için teşekkürler dostum görür görmez play marketten yükledim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Sonunda Android için de çıktı. Hayırlı olsun..

artık bu kelime değişecek hem de çok yakında artık apple storede olan oyun aynı anda android markette diyeceğiz belkide biraz süre sonra ilk android markette

---------- Eklendi @ 20:57:48 ---------- Yazıldı @ 20:57:16 ----------

biz daha belleye dh2 beklerken yapılacak şey mi bu şimdi.. :)
sende bir seri atlayı ver :D

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ben pek sevemedim ya arenalı olması kötü olmuş

İncİnat

İncİnat

Üye
artık bu kelime değişecek hem de çok yakında artık apple storede olan oyun aynı anda android markette diyeceğiz belkide biraz süre sonra ilk android markette

---------- Eklendi @ 20:57:48 ---------- Yazıldı @ 20:57:16 ----------

sende bir seri atlayı ver :D

aslında galaxy tabim var ona yükledim zaten ama telefon olarak 700 kullanıyorum ondan dedim :) zaten öyle olmasa android bölümünde ne işim var :)

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
harika graifikli süper bi oyun arkadaşlar tavsiye ederim galaxy s2 android 4.0.3 de çalışıyor kullana bilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt