PriZm Üye MrCommanDTr' Alıntı: sorun benim indirdiğim datada mı yani? Anıl ın konusundan indirmiştim ama Genişletmek için tıkla ... versiyon farklı
MrCommanDTr' Alıntı: sorun benim indirdiğim datada mı yani? Anıl ın konusundan indirmiştim ama Genişletmek için tıkla ... versiyon farklı
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: versiyon farklı Genişletmek için tıkla ... hmm apk yı da vericen o zaman sanırım yani ne karışık işler ya android zor hocam
~N.A.W.Y~' Alıntı: versiyon farklı Genişletmek için tıkla ... hmm apk yı da vericen o zaman sanırım yani ne karışık işler ya android zor hocam
ANIL Admin MrCommanDTr' Alıntı: sorun benim indirdiğim datada mı yani? Anıl ın konusundan indirmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir
MrCommanDTr' Alıntı: sorun benim indirdiğim datada mı yani? Anıl ın konusundan indirmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir Genişletmek için tıkla ... Hiiç de kendine toz kondurmuyorum Modum benim Varmış işte itiraf et konuda 3 5 kişide aynı sorunu yazmış zaten
ANIL' Alıntı: Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir Genişletmek için tıkla ... Hiiç de kendine toz kondurmuyorum Modum benim Varmış işte itiraf et konuda 3 5 kişide aynı sorunu yazmış zaten
PriZm Üye MrCommanDTr' Alıntı: hmm apk yı da vericen o zaman sanırım yani ne karışık işler ya android zor hocam Genişletmek için tıkla ... apk yi verdim zaten birkaç sayfa önce ANIL' Alıntı: Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir Genişletmek için tıkla ... kusura bakma anıl ama bende de çalışmadı
MrCommanDTr' Alıntı: hmm apk yı da vericen o zaman sanırım yani ne karışık işler ya android zor hocam Genişletmek için tıkla ... apk yi verdim zaten birkaç sayfa önce ANIL' Alıntı: Benim konumda sorun olmaz, sorun sendedir Genişletmek için tıkla ... kusura bakma anıl ama bende de çalışmadı
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: apk yi verdim zaten birkaç sayfa önce kusura bakma anıl ama bende de çalışmadı Genişletmek için tıkla ... gördün mü Anıl - - - Eklendi - - - Evet dün vermişsin indirmişim zaten o apkyı ben - - - Eklendi - - - data indi android/obb ye atıyoruz di mi?
~N.A.W.Y~' Alıntı: apk yi verdim zaten birkaç sayfa önce kusura bakma anıl ama bende de çalışmadı Genişletmek için tıkla ... gördün mü Anıl - - - Eklendi - - - Evet dün vermişsin indirmişim zaten o apkyı ben - - - Eklendi - - - data indi android/obb ye atıyoruz di mi?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi bizde öyle olmuyo o işler ÇAbuk indirdin derken dungeon hunter ı indirirken bir de batmani indirdim sen düşün
bizde öyle olmuyo o işler ÇAbuk indirdin derken dungeon hunter ı indirirken bir de batmani indirdim sen düşün
PriZm Üye MrCommanDTr' Alıntı: bizde öyle olmuyo o işler ÇAbuk indirdin derken dungeon hunter ı indirirken bir de batmani indirdim sen düşün Genişletmek için tıkla ... evet ama oyun sadece bir dizindeki datayı görüyor.başka türlü nasıl yapmayı düşünüyorsun?
MrCommanDTr' Alıntı: bizde öyle olmuyo o işler ÇAbuk indirdin derken dungeon hunter ı indirirken bir de batmani indirdim sen düşün Genişletmek için tıkla ... evet ama oyun sadece bir dizindeki datayı görüyor.başka türlü nasıl yapmayı düşünüyorsun?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: evet ama oyun sadece bir dizindeki datayı görüyor.başka türlü nasıl yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... yine android/obb ye atacağım ama telefonda direk atamam pcden girip atıyosun sonra telefonda dosya yöneticisinden taşıyorsun obb ye - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: 346 kez indirilmiş beyler Genişletmek için tıkla ... ama çalışmıyor
~N.A.W.Y~' Alıntı: evet ama oyun sadece bir dizindeki datayı görüyor.başka türlü nasıl yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... yine android/obb ye atacağım ama telefonda direk atamam pcden girip atıyosun sonra telefonda dosya yöneticisinden taşıyorsun obb ye - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: 346 kez indirilmiş beyler Genişletmek için tıkla ... ama çalışmıyor
PriZm Üye MrCommanDTr' Alıntı: yine android/obb ye atacağım ama telefonda direk atamam pcden girip atıyosun sonra telefonda dosya yöneticisinden taşıyorsun obb ye Genişletmek için tıkla ... neden telefondan atılmıyor iOS gibi dosya yöneticisi kapalımı(!)
MrCommanDTr' Alıntı: yine android/obb ye atacağım ama telefonda direk atamam pcden girip atıyosun sonra telefonda dosya yöneticisinden taşıyorsun obb ye Genişletmek için tıkla ... neden telefondan atılmıyor iOS gibi dosya yöneticisi kapalımı(!)
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: neden telefondan atılmıyor iOS gibi dosya yöneticisi kapalımı(!) Genişletmek için tıkla ... yok canım Telefondan attım bir kere görmedi belki de atılıyordur denemek lazım bir daha
~N.A.W.Y~' Alıntı: neden telefondan atılmıyor iOS gibi dosya yöneticisi kapalımı(!) Genişletmek için tıkla ... yok canım Telefondan attım bir kere görmedi belki de atılıyordur denemek lazım bir daha
PriZm Üye Asphalt 7 sd data geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Asphalt 7 sd data geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi Allah razı olsun İndireyim hemen ama Dungeon hunter açılmıyor Ali gameloftun simgesi geliyor aşşaya sonra o gidiyor ekran simsiyah olup kalıyor bekliyorum baya sonra dh yanıt vermiyor kapat veya bekle çıkıyor
Allah razı olsun İndireyim hemen ama Dungeon hunter açılmıyor Ali gameloftun simgesi geliyor aşşaya sonra o gidiyor ekran simsiyah olup kalıyor bekliyorum baya sonra dh yanıt vermiyor kapat veya bekle çıkıyor
PriZm Üye SD Datayı doğru yere attığına eminsin değilmi? olmazsa Meego üzerinde terminal ile çalıştırmayı dene
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: SD Datayı doğru yere attığına eminsin değilmi? olmazsa Meego üzerinde terminal ile çalıştırmayı dene Genişletmek için tıkla ... onu yapmadım henüz çok üşeniyorum,eminim doğru yere attım android/obb işte
~N.A.W.Y~' Alıntı: SD Datayı doğru yere attığına eminsin değilmi? olmazsa Meego üzerinde terminal ile çalıştırmayı dene Genişletmek için tıkla ... onu yapmadım henüz çok üşeniyorum,eminim doğru yere attım android/obb işte