Aynen bende senin gibiydim şimdilerde 100+ 276 mı ne öle bi baltam var bide kalkan+kılıç süper oluyo ama sakın auto equip yapmayın50-60 ve üstü levellerde çünkü bi yüzüğü çıkartırsa +12 str li bi yüzüğü bütün ekipmanlar gidiyo çıplak kalıyorsunuz resmen
Aynen bende senin gibiydim şimdilerde 100+ 276 mı ne öle bi baltam var bide kalkan+kılıç süper oluyo ama sakın auto equip yapmayın50-60 ve üstü levellerde çünkü bi yüzüğü çıkartırsa +12 str li bi yüzüğü bütün ekipmanlar gidiyo çıplak kalıyorsunuz resmen
Naptın sen ya ? Bu statlarla oynayamazsın bu karakteri . Ninja (Rogue) Statlarında ilk 12 Level hep Dex vereceksin dostum sonra 1 Dex 1 Endurance . Yeniden açmanı öneriyorum yoksa elbet item giyemez hale gelirsin .
O dediğin Kolay görevlerden Zor görevlere geçişte oluyor.. Ben 44 de zor görevlere geçtim 1- 1 glen ex 98 ve 160 arasında değişti 1-1.5 saatte 5 lv aldım ) su an 49 da 50 geçmeyi bekliyorum )
bu görevde neden takıldınız ki ? 12 tane potunuz ve sevıyenıze gore iteminiz varsa rahat geçersiniz.sadece ışınlardan kaçın yeter diğer vuruşlar pek can götürmüyor zaten.ben ilk denemede yaptım