Duncan: Final maçı gibiydi

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Duncan: Final maçı gibiydi
San Antonio Spurs'ün yıldızı Tim Duncan, Phoenix Suns'ı iki uzatma sonunda 117-115 mağlup ettikleri maçın, final maçı gibi oynandığını söyledi.





İlk uzatmanın son saniyelerinde kaydettiği üç sayılık basketle San Antonio Spurs'ün maçı ikinci kez uzatmaya götürmesini sağlayan Tim Duncan, büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayı 40 sayı – 15 ribaunt – 5 asist – 3 blok – 1 top çalmayla tamamlayarak yıldızlaşan San Antonio Spurs'ün tecrübeli ismi Tim Duncan, "Final maçı gibiydi; ancak play-off'un ilk serisinin ilk maçıydı. Enerjimizi toplamak zorunda kalacağız" dedi.

Bu sezon ilk üçlüğünü en kritik saniyelerde kaydederek maçı ikinci kez uzatmaya götüren yıldız oyuncu, "Boş bir şut pozisyonu yakaladım ve şutumu atarak kullandığım atışın basket olmasını diledim. Dürüst olmak gerekirse, son pozisyonda ne olacağını bilmiyordum. Ginobili bana pas verdi ve Shaq da beni tamamen boş bıraktı" diye konuştu.

Son saniyede attığı turnikeyle Spurs'e maçı kazandıran Manu Ginobili, "Son pozisyonda potaya doğru yönelmeden önce Shaq'ın ve Amare Stoudemire'ın boyalı alanda olmadığını biliyordum ve bu yüzden de içeri girebilirsem skor üretebilme şansımın olduğunun farkındaydım" dedi.

Faul problemi nedeniyle istediği performansı sergileyemeyen Suns'ın yıldızlarından Shaquille O'Neal, "Maçı kazanmak için birçok fırsat yakaladık. Böyle bir takıma karşı, özellikle de AT&T Center'da, hata yapamazsınız" şeklinde konuştu.

Maç içinde agresif olmaya çalıştığını ve diğer maçlarda da agresif kalmaya devam edeceğini belirten tecrübeli pivot, "Bir maç almalarına izin verdiğimizi biliyorlar. AT&T Center'da sadece bir maç kazanmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Benzer Konular



Üst Alt