dün incide ne oldu bilen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
dün incide ne oldu bilen varmı
bişeyler olmuş galiba bilen varmı ciddi ciddi soruyorum merak ettim kimisi diyo yurt dışına gidiyorum falan

mstf_l

Üye
sadece ergen liselinin dogumgunuydu onu biliyom daha ne halt yemisler

birkaç adam yaralama olayı oldu, birisi de teyzekızına tecavüz etmiş, olaylar bayaa karıştı yurtdışına falan kaçtılar.

İnci sözlükte hep yapılır bu.. Yazarın birisi çıkar "beyler dünkü olayı anlatıyorum toplanın" diye bir başlık açar ve sazan bekler.. Bu meseleyi her zaman yiyen adam da vardır Yani dünkü olay diye bir şey hiçbir zaman olmadı

.yaRasa.

Üye
Ahahaha 5.defadır yapıyolar.. ilk seferinde bende merak etmiştim ama 8,9 kişi her yere bunu yazıyomuş kasten..

mstf_l

Üye
beyler inanın gercekten diyorum beyler hemen entrylerinizi silin simdi beni aldılar karakoldayım ankesorlu telefondan yazıyorum bu isi onemseyin herkesi alcaklar iceri cok deli heykırlar var burda hepimizin aype sini bulmuslar hepimiz ifsa olduk yurtdısına falan kacın entrylerinizi ben ustlenirim herkesi alcaklar beyler: (

yazar alımı açılsa üye olucez ama...

kazoo_44

Üye

ne kadar komikmiiiiş ay ne güldüm ne güldüm.! Ankesörlü telefondan yazma ahizeyi kırarsın sen en iyisi mesaj at!

Konu Sahibi
birkaç adam yaralama olayı oldu, birisi de teyzekızına tecavüz etmiş, olaylar bayaa karıştı yurtdışına falan kaçtılar.
vay anası bugün biride bana inci hesabı verdi girdim entryde girdi m bugün lan eve falan gelirlermi acaba yok canım okdar üyesi var hepsini almazlar

xserhatx

Üye
Bu incinin amacı ne yaa Ekşi iyi çok güzel yazılar oluyo bazen incide küfürden başka bişey yok

Jetlak

Üye
bunlardan adam olmaz boşverin

Sandrake

Üye

İnci sözlükte moderatörüm kendimi ifşa edeyim mi ?

.yaRasa.

Üye
Atmayın beyler hepiniz dötüncüsünüz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...