Dün Gece Uyandım Kapı Kendi Kendine Kapandı Videoya Çektim

Paranormal Aktivity Gibi (Şaka Bir Yana Arkadaşım Gece Yatmadan Dua Ve Kelimei Şehadet Getir Öyle Yat Gece Kalktığında Böyle Bir Vaka İle Karşılaşırsan Zikir Getir Tekbir Getir Nas-Felak-Ayetel Kürsi Oku Allah Yardım Eder İnşallah

Tepkiler: Aşık Yolcu
Sırf gece korkmamak için izlemedim bu nedir yaşasam evi ayağa kaldırırdım herhalde [emoji33]

hava olmasın
not biraz fazla belli oluyor bilerek yapıldığı

Daha izlemeye fırsat olmadı merak ediyorum gittikçe

Eğer gerçekse fazla kafana takma. Bir daha olduğunda La Havle ve La Kuvvete İlla Billahü-l Aliyyül Azim de.

Tepkiler: Aşık Yolcu
Bence şehadet getir direk fazla zamanın olmayabilir

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
Paranormal Activity 6 yı sen Çek bence Düşük bütçeli Paranormal Activicty 6

Tepkiler: BelaMonte
Kapanacağı gelmiş birde elin enazından titrerdi

Paranormal activitiy'nin etkisinde kalmışsın sanırım. Video hiç inandırıcı değil, gerçi inandırıcı olsa da, ben oldum olası böyle şeylere hiç inanmadım.

Tepkiler: Serhan
Yalnız harbiden film sahnesi gibi olmuş

DeV/AsA

Üye
Gıcırtıyı duyduğu an çok hızlı bir şekilde refleks göstermesi (istem dışı görüntüsü veriyor), ardından geriye çekilerek odasının kapısını kapatması ve kamerayı hemen kapatması (18 sn.) bana inandırıcı geldi.
Gerçek değilse de güzel olmuş, iyi yedim diye gülerim sonra

o ne öle tüylerim diken diken oldu .
rüzgar imkansız bu normal kapıad deil parmaklıklı aradan ava girer çok şiidetli rüzgar olmadan kapanmaz.

enew

Üye
iZlemedim
.
.
.
.
.
.
.
bioooooo

Konu Sahibi
Keyfim kaçmasın diye izlemiyom. Hem rğzgarda olabilir
Niye bağırmadın ?
Oha ya bu konunun bildirimleri bana gelmiyor. Bağırmak benim bünyemde yok ben bağırsam da sesime gülerim. Bir de o uykuyla kafayla sanmıyorum yatağıma girdim sırtımı duvara dayayıp yorganı kafama kadar çektim. Öyle daha güvenli hissediyorum
Belki de misina kullanılmıştır
Ve neden merdiven başında bekledin ? Direkt aşaya inmedin ? Birşeymi hissettin ?
He yok ayağa kalkınca başım döndü biraz hani yerde oturduktan sonra aniden ayağa kalkınca gözün kararır başın döner ya, onun gibi bir şey oldu. Dun gece de bu oldu mesela gözüm karardı sabah namazında kapıya tosladım
Sanmıyorum kapı sapa sağlam isterseniz tekrar oranın videosunu çekip elleyebilirim
Ya biliyorum belki okumasaydım bildiğim duaları, daha kötü şeyler olurdu
hava olmasın
not biraz fazla belli oluyor bilerek yapıldığı
Paranormal activitiy'nin etkisinde kalmışsın sanırım. Video hiç inandırıcı değil, gerçi inandırıcı olsa da, ben oldum olası böyle şeylere hiç inanmadım.
Valla bana kalırsa da inanmayın bende inanmak istemiyorum ama videoyu çeken benim yaşayan benim kendime neden inanmıyorsun sorusu sorabilirim.
Ve paranormal aktivty iki senedir izlememişimdir yada onun gibi şeyleri. Bi dabbe zehri cin e gittim sinema o kadar

Bir ara gecce uyandim kapi pencere hersey kapali. Dolabin üstündeki tüm resimler bir anda yere düstü.