mami24
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mahkeme ile uğraşmadan Garantiye ver derim.Kullanıcı kaynaklı olmadığı için extra fiyat almazlar diye düşünüyorum.Geri geldiğinde sorun devam ederse tekrar gönder.Firma suçunu kabul edip yeni telefon gönderebilir.
ne demek almıyorlar,domatesmi de almıyorlar bunu,adam buna çil çil paraları saymış,onun içine sağlam telefonu koymamışlarda birde almıyorlar oh ne ala memleket...
adaletı saglıyamıyorlarsa mahkeme var kanunlar tuketıcının yanındasikayetvar.com dan HTC hakkında yazılanları okudum ve kanım dondu resmen keşke almadan okusaymışım hele 1 tanesi var telefonu alıyor sensation telde ölü pixel çıkıyor ve aynı gün servise veriyor ve servis parça değişimi diyor bu hakmı adaletmi
neden herşey olumlu ve en kısa sürede çözülmesi varken bi daha dilekçe yazalım cavap bekleyelim kararı alıp götürelim en az 1.5 ay bekleyelim hangi tüketici bunları yaşamak isteradaletı saglıyamıyorlarsa mahkeme var kanunlar tuketıcının yanında
Evo3D'nin kamera problemi ile ilgili videoları vardı sendede olmuş geçmiş olsun,bence en ideal yolu mahkemeye başvurmak.
merhaba sorunumu çözdüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum tele fabrika ayarlarına döndürdüğümde herşey düzeldi buda demek oluyorki donanımsal bir arıza yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?