Dumansız Sigara Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
Mümkünse sigara ya da benzeri bir ürün ile ilgili bir başlık açarken 1 kere düşünün ve açmayın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Neden?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emegine saglık guzel paylaşım ama zanletmiorum bi arada nikotin sakızı filan cıkmıştı ama tutulmadı

yitik savaşçı

Üye
Çünkü bazı arkadaşlar bilinçsiz... Ve de farkında olmadan özendirici mesajlar yazıyorlar... Site nüfusu oldukça genç...

Geleceğimizi zehirlemeyelim...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 10 2006, 11&#58;21 PM) [post=276609]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Mümkünse sigara ya da benzeri bir ürün ile ilgili bir başlık açarken 1 kere düşünün ve açmayın... [/b][/quote]

bu konularda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. ama hep doğru denilen şeyi okuyup öğrenirsek, yanlışın, yanlış olduğunu nasıl anlayacağız. Bazen doğru diye bilinen çoğu kavram sonra yanlış oluyor.

saf doğruyu bulmak için yanlışı da incelemek gerekmezmi? ki doğrunun kıymeti belli olsun.

yitik savaşçı

Üye
Bazı şeyleri kabul etmek için irdelemeye gerek yoktur.

Örneğin sigaranın öldürdüğü, alkolün öldürdüğü, uyuşturucunun öldürdüğü bilinmektedir.

Özenti gençliği kınıyorum...

iceboy

iceboy

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 10 2006, 09&#58;52 PM) [post=276656]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Çünkü bazı arkadaşlar bilinçsiz... Ve de farkında olmadan özendirici mesajlar yazıyorlar... Site nüfusu oldukça genç...

Geleceğimizi zehirlemeyelim...
[/b][/quote]

Bu laf kime gidiyor, onuda belirt istersen. Ha bizden birine gidiyor diyorsan. oturup iki kere dusun ve ondan sonra mesaj yaz istersen...
Ben simdiye kadar bir mesaj atmadim gencleri kotuluge surukleyecek yada ozendirecek. Aksine her zaman oylelerini uyardim ve halen de uyaririm ve uyaracagim da.

Sen sadece bana yukardaki mesajlardan herhangi birinde "ozendirici" olarak netelendirdigin cumle yada kelimeleri goster.

Sigara her sekilde sagliga zararli ve kimse kimseye sigara icme tavsiyesinde bulunmuyor.

Ayrica a21a abimizin dedikleride ne kadar dogru. Sonuna kadar katiliyorum... Bazen sadece irdelemek yerine, konunun derinine inmek gerekir.

kikaksk

kikaksk

Üye
işte bu cok güsel oldu...ne sigara içelim ne içirtelim..

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Feb 10 2006, 04&#58;01 PM) [post=276256]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dumansız sigarayı insanlar sevmez tahminimce üfürmek hoşlarına gidiyor püfür püfür
[/b][/quote]<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 10 2006, 04&#58;37 PM) [post=276289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sanmam pek tutacağını en azından bizim tuvaletlerde görülmez okulda..
[/b][/quote]<div class='quotetop'>(cepix &#064; Feb 10 2006, 04&#58;43 PM) [post=276300]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Dumansız siğara ne işe yarar

Fantazi dumanda
[/b][/quote]<div class='quotetop'>(volo &#064; Feb 10 2006, 07&#58;11 PM) [post=276437]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dumansız çok komik olur yaw.gerçekten de zevki dumanda yani olmaz tutmaz bence
[/b][/quote]

Başlığı açan belki iyi niyetle açıyor ama ardından yapılan yorumlar özendirici oluyor. İşte yukarıdaki mesajlar buna örnek.

iceboy

iceboy

Üye
E sende hakikatten hassasmissin be yau&#33;

Ben o kadar diplere inemedim maalesef&#33; Gerci onlar ozentiye yol acacak cumlelerde degil, yani en azindan volo arkadasimizin yazdigi disinda&#33;&#33;&#33;

Sonucta onlarin arasinda sigara icmeyende vardir ve sadece gorus bildirmisler.
Dumansiz zevki cikmaz gibilerinden. Ha zevki cikmiyosa icmezsin kardesim. Sen dumanlisinda yada dumansiz farketmez, zevk aliyorsan kolay gelsin... Iyi zehirlenmeler...Iki sekilde de zehir giriyor vucuduna. Bunuda bilsin burayi okuyan genclik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...