Düğüne 2-3 ay Kala Bu 10'luyu Mutlaka Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Düğüne 2-3 ay Kala Bu 10'luyu Mutlaka Yapın!
Düğün yaklaşırken tedbiri elden bırakmamak gerekir. Son konroller son anda çıkacak aksilikleri önleyecektir. İşte konrol listeniz...

- Hediye listenizi artık davetlilerle paylaşmaya başlayabilirsiniz.

- Davetiyelerinizi postalamaya başlayın.

- Alyans seçimini yapın.

- Makyajınız için hazırlıklara başlayın. Örneğin; nerde, kime yaptıracağınıza karar verin ve isteğiniz doğrultusunda birkaç farklı makyaj deneyin. Her makyajda fotoğraf çektirerek en çok hangisini beğendiğinize karar vermeyi kolaylaştırabilirsiniz.

- Balayı için gideceğiniz yer hakkında araştırma yapın. Özellikle mevsimsel farklılık gösteren bir yere gidiyorsanız götüreceğiniz eşyaların listesini yapın, böylece gideceğiniz gün geldiğinde telaşa kapılmazsınız.

- Evet, hayatınızın en önemli gününe çok az kaldı, stresli olmanız çok doğal. Spor yapma alışkanlığınız yoksa rahatlamak için yapmaya başlayabilirsiniz. Hem formunuzu korumuş hem de düğün gününe stressiz hazırlanmış olursunuz. Hatta kendinize biraz zaman ayırıp cilt ve vücut bakımı yaptırabilirsiniz.

- Gelinlik ve damatlığınızı tekrar giymenizde fayda var. Hatta provayı ayakkabı ve diğer aksesuarlarınızla yaparsanız beğenmediğiniz noktaları değiştirebilirsiniz.

- Bekarlığa veda partisi ya da kına gecesi gibi bir eğlence düşünüyorsanız yakın arkadaşlarınızla plan yapmaya başlayın. Organize etmeyi son aya bırakmayın. Hatta çağırmak istediğiniz insanlara yavaş yavaş haber vermeye başlayın. Ayrıca bu tür eğlenceleri düğünden bir önceki akşam yapmamanız daha doru olacaktır. Düğün gününüzde yorgun olmak istemezsiniz.

- Düğün mekanı ile görüşüp masa düzeni ve diğer ayrıntıları gözden geçirin. Yemekleri belirlemek için geç bile kaldınız. Bazı konuklarınızın özel durumları olabilir, onların listesini hazırlayın.

- Herhangi bir aksiliğe izin vermemek için son kez bütün randevularınızı teyit edin.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
uygulayacağım bunu

cen.dur

Üye
nişanlanırsam hatırlamaya çalışırım. neskafe bile 3ü 1arada ben hala yanlız. dur şimdi çok bilmişin biri kalkar naskafe değil nescafe der. düzeltmiyom işte. ben neskafe diyecem.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
nişanlanırsam hatırlamaya çalışırım. neskafe bile 3ü 1arada ben hala yanlız. dur şimdi çok bilmişin biri kalkar naskafe değil nescafe der. düzeltmiyom işte. ben neskafe diyecem.
:ehe düzeltme canım kalsın öyle

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:):)

Penelope

Penelope

Üye
dikkate almak gerek teşekkürler. Ha nescafe ha neskafe ne farkeder hatta neskahve:)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hmmmmm

mustafahurma

mustafahurma

Üye
Nescafe de neymis bence kahvenin hafifi o yuzden sadece kahve