Haber Dubblaj uygulaması mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Dubblaj uygulaması mağazada!

Herzaman yapmak istediginiz dublaj'lar artik cebinizde. Birbirinden guzel taklitler yapmak icin uygulamamiz birebir! Butun paylasimlarinizi adresine bekliyoruz.

Gondermek istediginiz kisa replikleri: [email protected] adresine gonderebilirsiniz. Gonderdiginiz replikler kabul edildikten sonra listemize eklenecektir.

Uygulamamiz gun yenilecektir. Bulunan hatalari lutfen [email protected] adresine gonderin.

Dubblaj nasil yapilir?

1. Listeden dilediginiz repligi secin
2. Kayit dugmesine basmadan bir kac defa dinleyin (calisin)
3. Kayit dugmesine basin ve Dubblajinizi oynayin
4. Paylasin!

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, Sensation ve 4 diğerleri

ardacumhur

ardacumhur

Üye
wuuhuuu :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sonunda resmi bir uygulama :)

saynesim

saynesim

Üye
Çok hızlısın kardeşim tam linkini ekliyordum sen halletmişin teşekkürler

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bak işte nerdeyse 1 2yıldan beri mağazaya adam gibi biraz vakitli bişi geldi buna sevindim hakikaten galaxy youngda on kamera yok bana şekıl yapıplardı bu app ile şimdi bitirdim onları :-) bu seferde başka bişi bulmadılarsa

habbuj

habbuj

Üye
Bak işte nerdeyse 1 2yıldan beri mağazaya adam gibi biraz vakitli bişi geldi buna sevindim hakikaten galaxy youngda on kamera yok bana şekıl yapıplardı bu app ile şimdi bitirdim onları :-) bu seferde başka bişi bulmadılarsa
Pek vakitli sayılmaz 1 aydan fazladır diğer platformlarda vardı ama bu da bir gelişme

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Pek vakitli sayılmaz 1 aydan fazladır diğer platformlarda vardı ama bu da bir gelişme
2-3 yıl sonra gelen uygulamalardan sonra 1 ay sonra gelen uygulama bizim için velinimettir :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bizde ortam boyle 2) 3 aya kadar yolu var .d

tgoksen1

Üye
androidekinden stabil ama unutmayalım:alkis

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye