DUBAİ İphone 5 ile USA İphone 5 Arasındaki Farklar nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

yasar_00

Üye
    Konu Sahibi
DUBAİ İphone 5 ile USA İphone 5 Arasındaki Farklar nelerdir?

Merhaba arkadaşlar Dubai malı iphone 5 almaya karar verdim, İnternet şöyle bir araştırma yapim dedim hiç bir sitede ne bir yazı nede bir video tanıdımı filan görmedim, birde Dubai iphone 5 ile Usa iphone 5 arasında ki farklar neler ? Fiyat olarak dubai iphone 5 çok cazip fikirleri bekliyorum beni biraz aydınlatın bu konuda...

frngyhn

frngyhn

Üye
en büyük ve orjinal olanı kesinlikle almanı gerektiren neden orjinalin İOS işletim sistemi olması dubai malının ise ANDROİD VEYA JAVA olmasıdır . Kasa 1e1 olabilir ancak teknik olarakda dubai malı olan cihazın kamerası ekran çözünürlüğü vb fark edecektir . KESİNLİKLE ORJİNAL AL PİŞMAN OLURSUN ..

mertcan01

mertcan01

Üye
Kardesim senin bahsettigini yanlis anlamadiysam gerçek iphone dan bahsediyorsun. Evet uretirken bir amerika birde arap ulkeleri için uretiyorlar. Ben irak a gidip geliyorum oradan bildigim kadariyla dubai ve usa arasinsa bi kac ozellik farki oluyor. Facetime ozelligi yok mesela iphone a ozel goruntulu gorusme telefonda mevcut degil. Geri kalan ozellikleri ayni farklı birsey bulamadim.

bynicky

bynicky

Üye
Kardesim senin bahsettigini yanlis anlamadiysam gerçek iphone dan bahsediyorsun. Evet uretirken bir amerika birde arap ulkeleri için uretiyorlar. Ben irak a gidip geliyorum oradan bildigim kadariyla dubai ve usa arasinsa bi kac ozellik farki oluyor. Facetime ozelligi yok mesela iphone a ozel goruntulu gorusme telefonda mevcut degil. Geri kalan ozellikleri ayni farklı birsey bulamadim.
olurmu öyle şey kamera farkı var işletim sistemi android ekran çözünürlüğü düşük .... en iyi mal orjinal mal kim ne derse desin .

yasar_00

Üye
    Konu Sahibi
Beni aydınlattıgınız için teşekkür ederim, Arkadaşlar..

Symbianize

Symbianize

Üye
Bakın şimdi durumu şöyle izah edelim arkadaş dubai ile usa iphone u sormuş ve dubai cazip fiyatlı demiş halbuki en ucuz iphone amerikada olur. Yani bu durumda arkadaşın dediği imitasyon olma ihtimali yüksek ümütasyon cihazlarda kasa genelde bire bir aynıdır (ufak tefek farklar dışında) ama işletim sistemi ve donanım kısmında kesinlikle berbattır yani alırsınız illallah edersiniz kırar atarsınız kırmasanızda malzemedandik oldugu için 1 aya kırılır. Ama eğer ikiside apple üretimi biri dubaide biride usa de satılıyorsa aradaki tek fark facetimedir arap ülkelerinde facetime sansürlüdür sebebi ise görüntülü konuşmanın yanlış kullanılmasını önlemek tabiki bu sıkıntı değil ülkemizde facetime kullanan neredeyse yok herkes tango adlı programı kullanır genelde illa facetime istiyorum derseniz basit bi jailbreak işleminden sonra facetime ınıza kavuşursunuz

mertcan01

mertcan01

Üye
olurmu öyle şey kamera farkı var işletim sistemi android ekran çözünürlüğü düşük .... en iyi mal orjinal mal kim ne derse desin .

Guzel kardesim anlasamadik sanirim. Benim basettigim dubai mali cakma mal.degil. ne androidinden ne kamerasindan ne ekranindan bahsediyorsun...
Apple dubai ve amerika ya üretim yapiyor. Bende suan 4s var 1.5 senedir kullandigim. Enistemde 4s ve 5 var. 5 i dubai urunu cakma falan degil bildigin iphone ios. Facetime.ozelligi yok.sadece. oda arapulkelerinde yasak oldugu icin. Baska eksik fazlasi yok...senin soyledigin dışı iphone ici 3310 telefon :) benim.bahsettigim ise gercek iphone

mertcan01

mertcan01

Üye
Bakın şimdi durumu şöyle izah edelim arkadaş dubai ile usa iphone u sormuş ve dubai cazip fiyatlı demiş halbuki en ucuz iphone amerikada olur. Yani bu durumda arkadaşın dediği imitasyon olma ihtimali yüksek ümütasyon cihazlarda kasa genelde bire bir aynıdır (ufak tefek farklar dışında) ama işletim sistemi ve donanım kısmında kesinlikle berbattır yani alırsınız illallah edersiniz kırar atarsınız kırmasanızda malzemedandik oldugu için 1 aya kırılır. Ama eğer ikiside apple üretimi biri dubaide biride usa de satılıyorsa aradaki tek fark facetimedir arap ülkelerinde facetime sansürlüdür sebebi ise görüntülü konuşmanın yanlış kullanılmasını önlemek tabiki bu sıkıntı değil ülkemizde facetime kullanan neredeyse yok herkes tango adlı programı kullanır genelde illa facetime istiyorum derseniz basit bi jailbreak işleminden sonra facetime ınıza kavuşursunuz
Aynen kardesim. Bende 2 adet 4s 1 adet 5 mevcut. 5 te facetime.ozelligi yok. Dubai uretim applein ürünü. 4s lerde var cnk facetime kullaniyoruz. Enistem irakta surekli görüntü gorusuyoruz mecbur 4s leri.kullaniyoruz. ama iphone icin facetime.tangodan fln kat kat iyi goruntu kalite.
Android icinde hangouts görüntülu arama daha kaliteli tangodan fln bence.

Üst Alt