Dubai En Lüks Oteli - 7 Yıldızlı Otel - Dünyanın En Lüks Oteli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Dubai En Lüks Oteli - 7 Yıldızlı Otel - Dünyanın En Lüks Oteli
Dünyanın tek 7 yıldızlı oteli ve müşterileri havalimanından karşılayan
Rolls Royce otomobiller.
Dubai tam anlamıyla otel cenneti denilebilir. Çünkü dünyanın dört bir yanından hemen her mevsim, binlerce turist buraya geliyor. O nedenle de 3-4 yıldızdan başlamak üzere, her bütçeye uygun turistik oteller var denilebilir. Özellikle dünyanın en çok beş yıldızlı oteli Dubai'de yer alıyor deniyor.
Dubai'de oteller hakkında ayrıntılı bilgiyi internette arama motorlarına "dubai hotel reservation" yazdığınız anda, onlarca online rezervasyon yapan site çıkıyor.
Yalnız rezervasyon yaptırırken dikkatli olun.Bazı siteler rezervasyon yaptırıp sonra da iptal edince, ya da otelde yer teyidi gelmeyince sizden hizmet için ücret istiyorlar. O nedenle bu hizmetler için para talep etmeyen siteleri seçmenizde fayda var.

Dubai'de internet üzerinden rezervasyon yaptırabileceğiniz oteller arasında, Regent Palace Oteli de var. Bu otelin konumu şehir merkezinde yer almasıyla çok iyi. Otelin hemen karşısında Dubai'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Bur Juman Alışveriş Merkezi yer alıyor. İçinde aklınıza gelen her türlü ürünün satıldığı mağazalar yer alıyor. Yemek katında nefis Uzakdoğu yemekleri satan fast foodlar yer alıyor. Çarşı içinin bir başka özelliği ise, içinde internet kafenin de yer alması.
Otelden yürüyerek elektronik ürünlerin tek çatı altında satıldığı Al Arn Center, ya da çok bilinen adıyla "Computer Plaza"ya rahatlıkla gidebilirsiniz.

World Trade Center Oteli ise, uygun fiyatıyla tercih edilebilecek oteller arasında yer alıyor.
Eğer en kaliteli yerde kalayım derseniz!, Burj El Baraj Oteli'nde kalabilirsiniz. Burada özellikle geceliği 400 dolardan başlamak üzere, 8 bin dolara kadar olan odalar var.
Ama burada kalırsanız sizi, havalimanından özel şoförlü Rols Royce otomobille alıp otele getiriyorlar.
Otelde yok yok. İstediğiniz hemen her şey, Dubai'de olmasa bile sorun değil. En geç bir gün içinde dünyanın dört bir yanından bulup sizip için getiriyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt