my immortal
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim ablacım ben zaten kötü olsamda ona hep iyiyim diyorum başkada elimden bişe gelmiyo zaten...canim canim nasilda uzulmussun taa buradan hissediliyor
tum dualarim sizinle karde$im allah sag salim kavu$tursun sizi canlarim inan hergun edicem senin için ikiniz için kiyamam sana sende sakin ol
eminim o senin nasil bekledigini nasil sevdigini biliyodur
ama ona nasil destek olacaksin moral vereceksin bebegim iyi oldugunu soyliyceksin sen iyi oldugunu soyleki onunda içi rahat olsun oda iyi olsun sonuçta onun yapabilecekleri sinirlidir oda duymak ister senin sesini ama idare edin azcik ilerki aylarda daha rahat olur daha rahat arar canim yaa dualarim sizinle hadi uzme artik kendini canim karde$im
Teselli olcak yada avuncak hiçbişe yok diyemem tabi var en başta nerde oldunu biliyorum arada bir haber alıyorum ama yinede zor bir durum çünkü ben yakında erzuruma geçicem yani okladarda yakın değiliz bilindik bayan komplekslerinden biri değil bu Mustafa BeyKendinizi teselli edecek o kadar şey var iken. Kendinizi üzüyorsunuz. Demek ki bayanların hepsinde var bu.Bulunduğunuz ile çok yakın bir ile düştü Mahmut. Eskisi gibi mektup yollayıp da 1 ay beklemek de kalmadı. Sürekli görüşüyormuşsunuz. Eminim Mahmut şu an çok rahattır. Zaten askerden döndükten sonra geride bıraktığı arkadaş ortamını çok özleyecektir. Dularımız sizinle ama üzgün olduğunuzu Mahmut'a hissettirmemeniz lazım. Alah korusun firar eder çocuk.
Çok teşekkür ederimDiaBLoS™;1670068' Alıntı:Allah yar ve yardımcısı olsun Tüm askerlerimizin..Dualarımız onunla Tuba..
En kısa zaman da büyük bir zevkle ve şevkle bende gideceğim Allah izin verirse askere..
Teselli olcak yada avuncak hiçbişe yok diyemem tabi var en başta nerde oldunu biliyorum arada bir haber alıyorum ama yinede zor bir durum çünkü ben yakında erzuruma geçicem yani okladarda yakın değiliz bilindik bayan komplekslerinden biri değil bu Mustafa Beyben öle kolay kolay abartan yada saçmalayan tiplerdende değilimdir dun 2 dk kadar konuştuk çok hastaydı ateşi falan varmış öle canım sıkıldı duaya ihtiyacım oldunu düşündüm ve yazdım böle yoksa zaten yazmasamda içimde neler neler yaşıyorum hele siz erkekler hayatta anlayamazsınız...ama teşekkür ederim bigun sizde gidersiniz beliki ozaman bende size dua ederim sevdiğinize kavuşmanız için
Anamm ozaman kus.bakmayın ben hatırlayamadım demiştiniz kız arkadaşımda benle şafak saydı falan diyeBen askerliğimi yaptım Tuba Hanım.Sevdiğim kız da benimle birlikte şafak saydı. İçeri telefon sokmuştum. Hergün konuşurduk. Resmen benimle askerlik yaptı o derece. Askeri terimlerinin hepsini biliyor şimdi. Biz 8 yıldır ayrıyız. O Denizlili ve Tokat'ta okuyor. Ben Gaziantepliyim ama şimdi Eşkişehir'deyim. Yılda bir defa buluşursak ne ala.. Allah'a şükür en son Denizli'ye gittiğimde ailesi ile de tanıştım. Beni de tanımış oldular. Aslında benim de duaya ihtiyacım var. Bana da edin arkadaşlar. İnşallah 2 yıl sonra yüzük takmak nasip olur.
Çok teşekkür ederim Adem kardeşim.zaten Vildancım bana fazlasıyla destek oluyo iyiki tanımışım sizleriAllah ikinizin de yardımcısı olsun. Ayrı kalmak zor meziyettir. Bunu yakın zamanda yaşayanlardan birisiyim. Gezdiğimiz yollar, elini tutmak, kafede gülmemiz eğlenmemiz herşey gözümün önüne geliyordu. Ama Allah yardım etti, bitti işte. Sizinde hasretiniz bitecek güzel günlere kavuşacaksınız.
Anamm ozaman kus.bakmayın ben hatırlayamadım demiştiniz kız arkadaşımda benle şafak saydı falan diyeşimdi hatılardım...ama siizn iş bizimkindende zormuş ya valla Allah yardımcınız olsun ama bence sizin avuncak daha güzel bir nedeniniz var bak ne güzel ailesiyle tanışmışınız bu sevginiz bi nevi ciddiyete bindi demektir en kısa zamandada aranızdaki mesafeler biter ve kavuşursunuz inşşşş darısı başımıza ....Allah gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin...
Ben tahmin edebiliyorum zaten mahmutta yaklaşık sekiz dokuz yıl sonra tanışmış olcak gerçekten yazsak roman olur8 yıl sonra tanıştık ama neler yaşadığımızı yazsam roman olur herhalde..Çok sağ ol Tuba Hanım.
Ben tahmin edebiliyorum zaten mahmutta yaklaşık sekiz dokuz yıl sonra tanışmış olcak gerçekten yazsak roman olurbeş yıl oldu ve benim daha 3 yıl okulum var okul bitmeden olmaz aynı durumdayız
Evet
Ama bir de olaya şöyle bak; çocuklarınıza, torunlarınıza anlatacak bir sürü hikâyeniz olacak.
Öncelikle teşekkürler yorumunuz için.ben zaten arıyorum hep ama genelde ulaşamayıp not bırakıyorum.mektup zaten yazdım iki üç kere gerçekten o çok güzel bişeyanlış hatırlamıyorsam askerdi sevdigin severek bekliyerek sadık kalarak ona destek ve morel verebilirsin haftada 2 defa konuşsan bile onu dunyanın en mutlu kişisi yapabilirsin askerde mektup almak cok guzeldir istersen mektup yaz bende askerlik yaptım askere gitigimdede beni seven bir yurukle gittim ama askerden dondügümde tek döndum sevdigimi kaybetmiştim (ayrıldık)sakın sede öyle bişi yapma cok kötü olur askerde
ben denizlili olarak size de cok dua edeyim etmesine ama yazin olsun ni$an lutfen bende gelcem ona gore demek ikinci memleketim denizli derken kiz tarafi ordaymi$ $imdi anla$ildi bende anne baba tarafi falan zannettiydim olsun size kiz verecegiz ne mutlu bize allah tez zmanda kavu$tursun sizleri in$allah allahim ne cok dugun var gidecegim stenin yarisi nia$nli ve ben herkezi kendime davet ettiriyorum olsun altinlar hazir siz dugun gununu belirleyin ben gelirim yeterki yazin olsun dugunler ni$anlar agustos gibi falan fazla gec yapmayin lutfen ben kocakari olmadan olsun oynamak isterimBen askerliğimi yaptım Tuba Hanım.Sevdiğim kız da benimle birlikte şafak saydı. İçeri telefon sokmuştum. Hergün konuşurduk. Resmen benimle askerlik yaptı o derece. Askeri terimlerinin hepsini biliyor şimdi. Biz 8 yıldır ayrıyız. O Denizlili ve Tokat'ta okuyor. Ben Gaziantepliyim ama şimdi Eşkişehir'deyim. Yılda bir defa buluşursak ne ala.. Allah'a şükür en son Denizli'ye gittiğimde ailesi ile de tanıştım. Beni de tanımış oldular. Aslında benim de duaya ihtiyacım var. Bana da edin arkadaşlar. İnşallah 2 yıl sonra yüzük takmak nasip olur.
Ama yanılıyosun sevdanın herşeyi güzel bence acısıda tatlısıda beraber paylaşıyosan herşeyi güzel....ben bikere daha doğsam gene aynını yapar onu severdim başkasını değil....tüm dualarım sizlerle ama böyle sevda acısı çekenleri gördükce iyiki bir sevgilim yok diyorum
ben denizlili olarak size de cok dua edeyim etmesine ama yazin olsun ni$an lutfen bende gelcem ona gore demek ikinci memleketim denizli derken kiz tarafi ordaymi$ $imdi anla$ildi bende anne baba tarafi falan zannettiydim olsun size kiz verecegiz ne mutlu bize allah tez zmanda kavu$tursun sizleri in$allah allahim ne cok dugun var gidecegim stenin yarisi nia$nli ve ben herkezi kendime davet ettiriyorum olsun altinlar hazir siz dugun gununu belirleyin ben gelirim yeterki yazin olsun dugunler ni$anlar agustos gibi falan fazla gec yapmayin lutfen ben kocakari olmadan olsun oynamak isterim
Amin amin aminnnnn..teşekkür ederiminşallah sağ salim kavuşursunuz askerdekilaride allah korusun onlara sabır versin...amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?