haydaravısyon
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçmiş olsun abi Allah Acil şifalar versin
çok geçmiş olsun düzelecektir fazla kendini sıkıntıya sokma
ben 6 ameliyat geçirdim hala turp gibiyim
yıkılmak yok ayakta kalmaya devam
şöyle düşün beterin beteri var şükretmek yeterli
bacağı olmayıpda keşke olsada baş parmağımı kırsam diyecek nice insanlar var dünyada
allah yardımcın olsun umarım düzelir
düzelir dendiyse düzelir elbette ... canınızı sıkmayın eğer sıkıntıya girersenin piskolojinizde iyileşme sürenizi etkileyecektir... herzaman kinden daha pozitif olmaya gayret gösterin... Geçmiş olsun
Çokmu resmi oldu sanki
rabbim başka acılarla sınamasın babasının aldıgı ayakkabıyı begenmeyip ayakkabı giyecek ayagı olmayanların bir hikayesi vardı haline şükret ve bu kadar karamsar olma birşey yok dediyse doktorların onlara güven kırıkla kullanılamaz hale gelen organ hiç duymadım yeter ki tendonların kopmasın kendini topla kendine güven seni sevenleri üzen bu ruh haline bir son ver bence hadi kardeşim
Teşekür ederim, artık biraz durup daha yavaş olmam gerekiyor bir parmak acısı bile insana böyle düşünceler sebeb oluyorsabeden saglam olsun evet ama ruhta saglam olmalı..
boyle fazla zor olmayan bir durumda ruhuna yuklenmen faydana degildir. gecmis olsun Allah cc sifa versin.
inşallah kısa sürede iyileşirsin
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin Haydar
Allah razı olsunCenab'i Hakk Şafi ismiyle şifalar, Sabbur ismiyle sabırlar ihsan eylesin inşaallah.
geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?