dropbox

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
dropbox
dropbox'un api'si degistiginden bu yana galeriden olsun veya baska bir yerden olsun dosya upload edemiyoruz. buna bir cozum bulan var mi? @nokiadestek hesabina twitter uzerinden birkac defa bildirimde bulundum guncellemeleri kontrol edin denildi 2 haftadir guncelleme de yok. sorunun cozumu varsa bilen veya alternatif cozum sunacaklardan (tarayici ve filecase ile upload disinda) fikir bekiyorum.

pRime.

pRime.

Üye
neden filecase dışında? Bir de bunun bizim tarafımızda bir çözümü yok nokia ilgilenmeli, ya dropbox uygulamalarını kullanacaksın ya da filecase. Şahsen filecase harika iş görüyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
dropian dahil api degisikliginden sonra calismiyor. bildigin varsa calisan soylermisin serdar.

- - - Eklendi - - -

filecase uzerinden baska bir hesap calistiriyorum. ondan dolayi demistim.

dawid

dawid

Üye
umarim yapabilmisimdir bu nu dene sanirim calisirhttps://www.dropbox.com/s/28jm1iyuvphtvdm/dropn9_0_374675.0.7_armel.deb

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
dropn9 var bende o da calismiyor ama senin gonderdiginin surumu farkli olabilir deniyorum hemen.

dawid

dawid

Üye
sonuc olumlumu?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam calistiramadim.

- - - Eklendi - - -

http://www.box.net/s/iiqpsu8rqk6xjf0hrtar

dropian 1.0.1 surum. yeni api ile calisiyor. galeriden direk paylasim yapilmasa da sanirim calisan tek dropbox istemcisi. (filecase haric)

dawid

dawid

Üye

- - - Eklendi - - -

dropian 1.0.1 surum. yeni api ile calisiyor. galeriden direk paylasim yapilmasa da sanirim calisan tek dropbox istemcisi. (filecase haric)
bende sadece bu vardi bede filecase neyse herhalde duzeltirler

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
filecase filebox'un gelismis surumu dropbox, google gibi hesaplari da yonetmek mumkun.

- - - Eklendi - - -

duzeltme olmayacak sanirim.

pRime.

pRime.

Üye
ben filecase'i daha geçen kullandım çalışıyordu.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
filecase calisiyor serdar, ben diger hesabim icin istiyodum. genelde fotokopi sirasi beklemektense ders notlarinin fotografini cekip dropbox'a atiyorum, cok pratik oluyor. o yuzden galeriden kullanabilecegim uygulama varsa bildigin daha cok isimi gorur. yada bu api dosyalari neredeyse biz yazalim su apiyi fikrin var mi?

pRime.

pRime.

Üye
ben de o amaçlar için kullanıyorum. filecase işimi görüyor. apiler konusunda bir fikrim yok.

dawid

dawid

Üye

- - - Eklendi - - -

ustadim bu linkten dropian i da indiremedim benim telefonmu bozuk demek oluyor yardim lutfe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
iniyor bende sorun yok suan.

- - - Eklendi - - -

istersen dropbox'a da atarim.

dawid

dawid

Üye
ustadlat ikinizede tesekkur ederim ayrica inmemesi benim telefon bozuk oldugu icin olabilirmi ustad prime in ekledigi indi fakat box taki inmiyor

dawid

dawid

Üye
telde gorunen tek sorun kapaliyken sarja takinca aciliyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt