Dropbox

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye
    Konu Sahibi
Dropbox


Sürekli seyahat eden veya farklı ortamlarda verilerine ulaşmak isteyenlerin, ister androidli telefonundan ister pc den ulaşabilecekleri oldukça pratik bir web tabanlı depolama alanı. Gelişmekte olan bulut teknolojilerinin başarılı uygulamalarından Dropbox size başlangıç olarak 2 GB ücretsiz alan tahsis etmekte ulup bu miktar arkadaş davetleri sayesinde 8 GB a kadar arttırılabilmektedir. Ekteki linklerden indireceğiniz uygulama paketlerini kurduktan sonra açacağınız bir hesap sonucu istediğiniz verilerinizi ister otomatik ister manuel olarak çok basit bir şekilde alanınızda saklayabiliyorsunuz. Hatta Titanium Backup uygulamasında yedekleriniz otomatik olarak Dropbox'unuza entegre edebileceğiniz seçenek bile mevcut.
Bunun gibi depolama alanı sunan muhtelif uygulamaların olması yanında özellikle Dropbox'u sunmamın nedeni Android kullanıcılarına özel olarak kotayı yakın gelecekte 50 GB'a çıkarmayı düşünmesidir.

Kayıt olmak için : (bu linkten kayıt olana 500 mb fazladan alan verilir)
Market linki :
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyiymiş
 

mancukya

Üye
Hubic 25 gb veri limiti yok bedava android ve Pc icin programlari mevcut. Ayrica senelik 10 euro ücret ile 100 gb cikabiliyorsunuz.
Ben sahsen hepsini denedim Commodo, dorpbox, Box vs vs herhangi bir anlasmalari yoksa verdikleri 2 ila 5 gb alan bir ifadesi olmuyor.
hubic ile 25 gb alan sahibi oluyorsunuz alan sorunu yasarsaniz ikinci bir hesap acin 50 gb olsun. Ayrica veri indirme ve yollama hizlarida oldukca yüksek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt