Droid Cam 6.4.6 Türkçeleştirldi-Telefonu Webcam Olarak kullan

Sponsorlu Bağlantılar

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
    Konu Sahibi
Droid Cam 6.4.6 Türkçeleştirldi-Telefonu Webcam Olarak kullan

...denenmiştir.
6.4.6 Türkçe
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Önce Apk Dosyasını kuruyoruz.Sonra PC için yazılımı bilgisayara kuruyoruz.Wifi aynı ağdaki bilgisayarı İP kontrol ettikten sonra start dediğimizde bağlanmış oluyor.En büyük avantajı facebook vs. diğer sohbet araçlarında kablosuz webcam sahibi oluyorsunuz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, DeaDKiSs69 ve rear2011

SHS

SHS

Üye
Teşekkürler

kartal3x

kartal3x

Üye
Teşekkürler

emreli01

emreli01

Üye
Teşekkürler

Fakat skyp gibi uygulamalardada direk hiçbirşey yapmadan telefon gorunutusu ile mi açıyor

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rahmi06
Rahmi06

Rahmi06

Üye
Eline sağlık.

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
bu uygulamanın tam sürümü var mi?

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
Tam sürüm zaten
benimki 5.01 idi bu 6 olmuş teşekkürler . ınş. bir süre sonra süresi dolmustur demez. teşekkürler
bu hatayı alıyorum . önceden 5 sürümü yüklüydü. 6yi kurarken 5 i kaldırdı şimdi 6. sürüm kurulmuyor. niye böyle oluyor acaba m yapmam gerekir ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ziyaacat
konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
    Konu Sahibi
benimki 5.01 idi bu 6 olmuş teşekkürler . ınş. bir süre sonra süresi dolmustur demez. teşekkürler

bu hatayı alıyorum . önceden 5 sürümü yüklüydü. 6yi kurarken 5 i kaldırdı şimdi 6. sürüm kurulmuyor. niye böyle oluyor acaba m yapmam gerekir ?

bu sayfaya bir gözat işletim sistemiyle alakalı olabilir.Denedim wifi üzerinden çalışıyor sorun yok

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
bu sayfaya bir gözat işletim sistemiyle alakalı olabilir.Denedim wifi üzerinden çalışıyor sorun yok
tmm Teşekkürler program olmadan da pcden bakabiliyorum adresi yazarak .

Üst Alt