Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Drift Mania Championship 2 v1.0.4
Sponsorlu Bağlantılar
seedofchucky
Üye
link yenilemen mümkünmü anıl
başka kaynaklardan buldum fakat bendede lisans hatası werior girdiğm zaman oyuna.
ingilzce yapıp öle denedim yine aynı gitmedi lisans hatası.
fatih544
Üye
Hocam ayni sorun bnde de war note2 kullanicisiyim sirf bu oyun icin rom bile attim ama nafile su an 4.3 yuklu lutfen bulursan banada haber ver hocam..
0MG90
Üye
bir deneyeyim
soyupakhasan
Üye
eline sag lik
fatih544
Üye
Müjde arkadaşlar oyunun sorununu kendim buldum biraz uğraştım ama değdi şans eseri diyebiliriz öncelikle oyuna tikladiqinizda resim geliyo ekran kararıp tam lisans hatası gelecekten hani Carrier yazan yer Warfare oranın ekranda yerini belirleyin ekran gelmeden oraya basın sonra oyuna bağlanıyo açıldıktan sonra lisan hatasına okeyleyin oyuna devam anlatımda anlamadiginiz bir yer olursa sorun belki anlatım şeklim yanlış olabilir şimdiden keyfini çıkarın
marist
Üye
Teşekkürler.
fatih544
Üye
önemli değil.
mürteza16
Üye
Teşekkürler.
fatih544
Üye
Denedinizmi oldumu??
KARAŞİMŞEK
Üye
merhaba fatih544, ben bunu kendi yöntemlerimde deneyerek bulmuştum zaten fakat böyle olmamalı bazen 2-3 seferde ancak girebiliyorum...
ersinbakar
Üye
teşekkürler...
fatih544
Üye
Anlıyorum Kara Şimşek ben her yöntemi denedim fakat bundan daha iisini bulamadim 2 kere bitirdim bıkana kadar oynadım ve sildim. d yani idare et. d