Rich4arD
Üye
DreamWeaver ile Pop-Up(Açılır Pencere) Yapılışı..
Herkese iyi forumlar.
Kısa kesicem. Bilgisayar bölümünde okuyorum. Web Tasarımcılıkla ilgili bir proje hazırlamam gerekiyor.
Amatör olarak küçük bir site kurmam gerekiyor. Bu konuda bi sorum olucak.
Örneğin Maxicep'e üye olurken hiçbir alanı doldurmadan Gönder butonuna bastığınız anda bir açılır pencere ile (Pop-up) ile uyarı alınıyor.
Lütfen Tüm Alanları Eksiksiz Doldurun diye.
Kabataslak yapmış olduğum üyelik sayfama böyle bir özellik eklemesini biliyorum fakat önemli olan düzgün çalıştırabilmek.
Yani bu özelliği Gönder butonuna ekleyebiliyorum ancak bu alanları doldurduğunda da çıkıyor doldurmadığında da.
Yani alanlarla çıkacak olan uyarıyı birbirine bağlayamadım.
Aynen burda üye olunurken verdiği uyarı mesajı gibi yapamadım.
Yani alanlar doldurulmadığında bu uyarı mesajı çıkacak.
Benim yaptığımda ise fark etmiyor doldurulsa da doldurulmasa da Gönder butonuna bastığında bu uyarı çıkıyor. Tamam çalışıyor ama doğru düzgün çalışmıyor.
Anlatabildim umarım
Yardımcı olur musunuz?
Kısa kesicem. Bilgisayar bölümünde okuyorum. Web Tasarımcılıkla ilgili bir proje hazırlamam gerekiyor.
Amatör olarak küçük bir site kurmam gerekiyor. Bu konuda bi sorum olucak.
Örneğin Maxicep'e üye olurken hiçbir alanı doldurmadan Gönder butonuna bastığınız anda bir açılır pencere ile (Pop-up) ile uyarı alınıyor.
Lütfen Tüm Alanları Eksiksiz Doldurun diye.
Kabataslak yapmış olduğum üyelik sayfama böyle bir özellik eklemesini biliyorum fakat önemli olan düzgün çalıştırabilmek.
Yani bu özelliği Gönder butonuna ekleyebiliyorum ancak bu alanları doldurduğunda da çıkıyor doldurmadığında da.
Yani alanlarla çıkacak olan uyarıyı birbirine bağlayamadım.
Aynen burda üye olunurken verdiği uyarı mesajı gibi yapamadım.
Yani alanlar doldurulmadığında bu uyarı mesajı çıkacak.
Benim yaptığımda ise fark etmiyor doldurulsa da doldurulmasa da Gönder butonuna bastığında bu uyarı çıkıyor. Tamam çalışıyor ama doğru düzgün çalışmıyor.
Anlatabildim umarım

Yardımcı olur musunuz?