Dreambox N8de izlemek.Yardım !!!!!!!!

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bi care bulan beyler..

BOZ_1903

Üye
anlaşılan anlayanımız yokk

yok galiba anlaşılan bu konu kilit

canerer

Üye
şnsımızı birdaha deniyelim belki konuyu görmeyen varddır

arkadaşlar kurcalayın biraz kesinlikle harika birşey. internette arayın bi site çıkıyor orjinal yapımcının. ordaki adımları uygulayın mutlaka olacak. almanca site ingilizceye çevirirsiniz.

benim elde ettiğim uygulama videodakinden daha farklı ama işlev kısmen aynı.

nasıl kasmaz ya?... maşallah..

iatis

Üye
Arkadaşım,link vermen ve nasıl yüklediğini anlatabilirmisin?Bende DM 800 HD kullanıyorum.Teşekkürler bu linkten 661 KB lik deneme yazılımı indirdim.Bu yazılımı mı yükledin?Yükleyip denediysen sonuçtan bilgi verebilirmisin?

meletim

Üye
evet dostum kasıyormu kasmıyormu bide biz bakalım sölesende

----------Eklendi @ 00:56:17 ---------- Yazıldı @ 00:51:38 ----------

senin almanca site bura olması lazım galiba

burdan yükledim ama web tv açıyorum telde flash oynatıcıdan internet bağlantısını kuramıyorum 2G 3G diyor bağlanmıyor

iatis

Üye
661 KB lik dosyayı yükledin?

meletim

Üye
indirdim içinde flash dosyası vardı onu açtım bağlanamadı burayı okudum bide karışık bişey başka şeyşerde lazım ama anlamadım doğru olan ney

basri20

Üye
ya arkadaslar n97den girdim program indiremiyorum indiri yazmiyor bunlarin biri yardimci olabilir mi

iatis

Üye
Bende anlamadım.Neyse bir gelişme olursa haberleşelim. Bu pro.çalışırsa çok güzel olur.

rkadaşlar bu sitedeki talimatları tek tek yerine getirirseniz sonuç elde edersiniz. ben tek tek maddeleri deneyerek yaptım, bir iki deneme yanılmada yüklendi. harika birşey ya. adamlar yapıyor arkadaş..

ama tek sorun ben evden uzakta açamadım yayınları. kendi wireless hattımdayken açabiliyorum sadece anlayamadım, sanırım yayını kutudan modeme modemden bize aktarıyor çözebilmiş değilim ev dışında çalışmamasını

meletim

Üye
hocam yayını kullanıyorsunuz diye paramara istemesinler sonra =) ... deneyelim bakalım saolsın

İşveren:
  • Düzen hattı var RSS_URL = "http://...:1235/webtv.rss";
  • Sıkıştır WebTV klasörü WebTV.zip (Komple Klasör, sadece içerik değil)
  • WebTV.wgz için WebTV.zip yeniden adlandırın
  • Symbian telefonu kopyalayın wgz-Dosya
  • Dosya yemlik seçin ve yükleyin
bunlarımı yapcaz yada nasıl yaptın bunları

iatis

Üye
Arkadaşım,bu konuyu çözdüğünde banada mesajla bildirirsen memnun olurum.Şimdiden çok teşekkürler.

meletim

Üye
tamam delidoludan haber alayım sölerim sana ..

ben de nasıl yaptığımı pek bilmiyorum. orada yazanları 4-5 kere denedim, sırayı hep karıştırdım ama 3-4 yükle sil denemesinden sonra yayını gördüm nasıl oldu be de tam emin değilim. bazen uygulama hiç yüklenmedi bazen yüklendi, bi exe açıldı bi açılmadı. stabil bi şekilde yapmadım yani kurcalayarak buldum 1-2 saat uğraştım sayılır.

şunu yapın diyemem net olarak ama sitede yazanları uyguladım ben bi kaç kez, oldu sonunda. ama sanıyorum ki modemlerin aynı hatta olması gerek telefonla. dreamboxun kullandığı internet girişi ve telefnun bağlandığı wireless modem aynı olmalı gördüğüm kadarıyla. başka zaman çalıştıramadım ben.

iatis

Üye
N8 e yükleyeceğimiz sis dosyasını bulamadım.Yabancı dilim kötü.Yardımcı olursanız sevinirim.

meletim

Üye
bende exe dosyasını çalıştıramadım 0 stop yazıyor öle kalıyor wgz ye çevirdim bu sefer uygulama yüklenemedi diyor ...

sado826

Üye
rar dosyasından exe dosyasını nasıl wgz çevirecegiz