MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok saol canım kardeşim sende benim için en az o kadar değerlisinSevgili Tarık abim yeni rütben hayırlı olsun
Tarık abimi kısaca tanıtayım : Bana Android konusunda sabırla yardımcı olan bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren ender bir insanOna ne kadar teşekkür etsem az Çok iyi niyetli,çok iyi kalpli içinde kin ve kibir beslemeyen biri Allah o ve onun gibi değerli abilerimizi başımızdan eksik etmesin O olmasa ben telefonda bir şey yapamazdım o ayrı konu Bilgisi ve kibarlığı ile ön plana çıkıyor canım abim
Kısacası DreaMagic ( Tarık ) Abimi kelimeler ile anlatmak çok zor
Yeni Rütben hayırlı olsun abim nice rütbelere bu arada benim için çok ama çok değerlisin abim bunu bil
TeşekkürlerVuu tebrik ederim
Saol varol güzel abimTebrikler güzel kardeşim
Saol kardeşim senin yerinde ayrı bende biliyorsunterbikler abicim
oy oy
Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Saol varol güzel abim
- - - Eklendi - - -
Saol kardeşim senin yerinde ayrı bende biliyorsun
Sen de cansın abim
Çok saol canım kardeşim sende benim için en az o kadar değerlisinSeni anlatmama gerek yok zaten herkes biliyor senin değerini tabi ben ayrı biliyorum kardeşim benim Cansın kuzusun bir tanesin kardeşim benim çok saol bu konuyu sen açtığın için
Başta kırdıysam kusuruma bakma kardeşim benim teşekkür ederimDreammagic abi basta benle catissada sonradan cok hosuma giden bir insan oldu gerek mantikli kararlariyla gerek tecrubeleriyle gerek guzel Turkcesiyle hayirli olsun
Saol korumam (Kendisi Boksör'dür)Vayy abi tebrikler (:
Teşekkürlertebrikler
Etkilenmemek mümkün değil saolsunTebrikler
Fatihin yazısı etkiledi beni
Teşekkürler abimTebrikler kardeşim
Senin de açabileceğini düşündüm kardeşim ama Fatih kardeşim mesaj sayımı adım adım takip etti diyebilirimabi hayırlı olsun.
yemin ederim dün benimde aklıma geldi. Tarık abi binbaşı olursa ben konuyu açayım diye.
maaşallah ne çabuk olmuş
Saol kardeşim geldiğin içinDediğim gibi katıldım abi kutlamayaTebrik ederim , nice rütbelere hep beraber
Saol kardeşim geldiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?