dream box 500s black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
dream box 500s black
arkadaslar dreambox isteyen arakadaslara yardımcı olabilirim cihaz ve serverde verebilirim server ful + fuldur

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
fiyat nedir biraz daha bilgi verirmisin

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
ozel atamadım fiyat normali var 4 mb ram 1-5 sanıye kanl gecisi 155 lira 500s black var 8 mb ram 2 sanıyenın altında kanal gecisi oda 170 lira

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tamam sagolasın

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
dusunursen cihazların ikiside 1 kalitedir

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
geçen ay almayı düşünüyordum fakat iş konusunda biraz problemler oldu bu sebepten maddi olarak şimdi durumum biraz vahim düze çıkarsam seni bulurum fakat birinci kalite klonmu bunlar birde fiyata server dahilmi

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
bunda 3 kalite var butun cihazlar klon server de istersen onda guzellik yapabilirim sever+ cihazı normalini 260 liraya verebilirim diger black modelini 270 liradan verebilirim

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tamam düşünmekten ziyade maddi olarak şuan durumum iyi değil düze çıkabilirsem seni bulurum anlaştıkmı

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
tabiki ben her zaman burdayım

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tamam dostum

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
serveri denemek isteyenlere test amaclı server verebilirimde

qaanx

Üye
Ben denemek isterim. Dreambox kullanıyorum.. Serverimdan memnun değilim. Serverinizi denemek isterim.

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
kardesim msn adresi verirsen gonderebilirim

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] eklersen konusuruz kardesim

qaanx

Üye
ekledim.

iso1907

Üye
Ben dm 800 almak istiyorum server dahil bi fiyat verebilirmsn. Ya da sırf server fiyatını ver cihaz yoksa ben buliim cihazı

kameramannn

Üye
merhaba,ben dreambox almak istiyorum ancak duyduklarımdan dolayıda düşünüyorum,klon cihazların hemen bozulduğu veya serverların 1-2 ay sonra patladığı haberlerini duydum korktum kullananlar bana bilgi verebilirmi? wireless internet bağlantısıyla veya internete bağlanmadan nasıl digiturk ve dsmartı çözer yardımlarınızı bekliyorum

martiquez80

Üye
Merhaba arkadaşım bende bir dreambox almak istiyorum serverla birlikte bir fiyatta ban verirmisin klon cihaz değilse tabi.

dispancer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ekleyın ben sıze herseyı anlatıyım [email protected] cihazşar garantılı arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt