DrawTime - Draw a Clock Widget apk 1.0.3 [ Kendi saat Widgetinizi çizin!]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
DrawTime - Draw a Clock Widget apk 1.0.3 [ Kendi saat Widgetinizi çizin!]

Gereken Android sürümü
2.3 ve üzeri

Adım 1: Sizin Yeni Saat Beraberlik önce

Uygulama ayarlarını (üst sağda üç nokta menüsü) açın ve kendi çizim arka plan rengini, zaman formatını (12 - veya 24-saat) yapılandırmak için emin olun tercih ederseniz, ne uygulama başlattı seçin, ayrıca, ve Eğer DrawTime saat Widget dokunduğunuzda, sizin Saat veya Takvim örneğin.

Adım 2: Sizin Özel Saat Basamakları Beraberlik
Geri ana ekranda, (+) yeni bir resme eklemek için üst kaydolmak artı çarptı.(Eğer 12 saatlik biçimi seçtiyseniz) o zaman her sayı (0-9), iki nokta üst üste, hem de AM / PM işaretleri çekersiniz, bir etiket vererek başlayın. Sonra renk ve kalem kalınlığı (renk seçici yukarıdaki kalem simgesi) ile oynayabilirsiniz.

Adım 3: Yeni Saat Widget Uygula
Beğendiğiniz bir saati oluşturduktan sonra, tekrar seçenekler menüsüne dokunun ve seçin kullan Bu Çizim . Ana ekranda yeni aracını uygulamak için, sadece app çekmecenin Widget kısmına kayma veya ana ekrana basılı tutarak ve dokunarak ya widget bulun Widget'lar . Basın ve basılı tutun DrawTimewidget ve herhangi bir ev ekrana uygulayın. Sürece yukarıda Android 4.3 veya konum gibi, siz de, kilit ekranına bu widget ekleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
:tşk:

• Beğen