Dr.Web Anti-virus v8.00.4 FULL APK TURKCE

Sponsorlu Bağlantılar

muvahhid2008

muvahhid2008

Üye
Eline sağlık

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

signor ramon

signor ramon

Üye
antivirüsün işe yaradığına inanan biri değilim ama deneyeceğim

emeğine sağlık

musa42424242

Üye
teşekkürlerson sürüme güncelliyorum bakalım lisans gidecek mi :):9

arda.123

Üye
Teşekkürler :)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi

LimePie

LimePie

Üye
:tşk: kardeşim

yasir1985

Üye
tesekkurler eline saglik

kewell777

kewell777

Üye
kardeşim şimdi burada anlatacagim gibi yap ilk once zarchiveri google play storeden indir zarchiveri aç downloada gir orada dr.web v8.00.4.rar yaziyor o yaziya tikla arşivi aç yazisina tikla com.drweb klasorunu kopyalayip Android/data klasorunun icine yapistir daha sonra apk'yi kur dr.webi aç bir yazi gelecek kabul et de sonra varolan lisans anahtarini kullan de acilan menude dosyadan kopyala deyince işlem tamamlanmiş olacaktir. :oke:

Ne kadar sade anlatım ellerin dert görmesin 2 dakikada yaptım teşekkürler

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim şimdi burada anlatacagim gibi yap ilk once zarchiveri google play storeden indir zarchiveri aç downloada gir orada dr.web v8.00.4.rar yaziyor o yaziya tikla arşivi aç yazisina tikla com.drweb klasorunu kopyalayip Android/data klasorunun icine yapistir daha sonra apk'yi kur dr.webi aç bir yazi gelecek kabul et de sonra varolan lisans anahtarini kullan de acilan menude dosyadan kopyala deyince işlem tamamlanmiş olacaktir. :oke:

Ne kadar sade anlatım ellerin dert görmesin 2 dakikada yaptım teşekkürler

Son düzenleme:

erdustunc

Üye
hocam rar dosyayı acınca 2 dosya cıktı bu dosyaların ikisinidemi data dosyasına atacaz ben normal bilgisaya indirdim.yoksa telefonamı indirip yapacaz.teşekkürler zarchiveri google play arattırıyorum boyla dosya yok diyor

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
hocam rar dosyayı acınca 2 dosya cıktı bu dosyaların ikisinidemi data dosyasına atacaz ben normal bilgisaya indirdim.yoksa telefonamı indirip yapacaz.teşekkürler zarchiveri google play arattırıyorum boyla dosya yok diyor
Apk dosyasını kuaracan. com.drweb'i dataya atacan. Zarchiver olmazsa x-plore ile de yapabilirsin.

erdustunc

Üye
Apk dosyasını kuaracan. com.drweb'i dataya atacan. Zarchiver olmazsa x-plore ile de yapabilirsin.
murteza bey bilgisayara telefonu baglayıp oylemi yapacam .teşekkür kusura bakmayın androit 2.3 gün oldu geceli anlayamadım saygılar apk dosyasını ana ekrana atıp ordanmı kuracam.

Son düzenleme:
karacalı55

karacalı55

Üye
Emegıne teşekkürler

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
:tşk::tşk:

mürteza16

mürteza16

Üye