Dpy(Devlet Parasız Yatılı) Bursu Hakkında Sorularım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Dpy(Devlet Parasız Yatılı) Bursu Hakkında Sorularım Var
Ben GeÇEN senede alıyorum (6. sınıftım) Şimdi aralık ayında verilecek . Ne kadar Zam gelir en son 338 mi ne aldık Kasımda :D Ne KADAR OLUR Bİ BİLGİNİZ VARMI ONA GÖRE PLAN YAPAK :eller:

anılbaran

anılbaran

Üye
fazla bi zam olmaz herhalde dostum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
mart daki bursda olur büyük ihtimal.Memura ne kadarsa o kadar gelir iste:)

mstf_l

mstf_l

Üye
memeur zammıyla paralel onlara bile dogru duzgun gelmiyorken size fazla sanmam hem 338 neyine yetmiyor ben 200 kusurle basladım 8de en son aldıgımda 260 mı 270 mi neydi ah simdi oda gitti

----------Eklendi @ 22:25:12 ---------- Yazıldı @ 22:24:42 ----------

en fazla 10 falan iste

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ben şimdi lise 3'üm, 6. Sınıftan beri alıyorum. Ilk zamanlar 170-180 arası bir şeydi. Bi ara 196 lira vermişlerdi de havaya uçmuştuk :D şimdi 300 lira yetmiyor. :) zam konusuna gelince her zamanki gibi 10-15 lira zam olur en fazla. Fazla zam bekleme. Planını en kötü ihtimale göre yap :)

mstf_l

mstf_l

Üye
ben şimdi lise 3'üm, 6. Sınıftan beri alıyorum. Ilk zamanlar 170-180 arası bir şeydi. Bi ara 196 lira vermişlerdi de havaya uçmuştuk :D şimdi 300 lira yetmiyor. :) zam konusuna gelince her zamanki gibi 10-15 lira zam olur en fazla. Fazla zam bekleme. Planını en kötü ihtimale göre yap :)

Simdi kac oldu 350 oldumu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
olur 350 gibi belki geçedebilir.Ben de 160 falan bişeyle başladım simdi 338 falan 2-3 günde bitiyor:)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne kadar gelcek :D kENARDA PARA bırakmıştım iyikide brakmışşım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
az kaldı 20 gün sonra gelecek parada iyice suyunu cekmisti:)Ama dpy bursunu alırken sundan nefret ediyorum.Bu eylüldeki bursla yılın ilk bursu hep geç geliyor.Bu sene 1 ay geç geldi.Gecen sene de eylüldeki bursla aralıkta ki bursu bir almıstım.

spy ghost

spy ghost

Üye
bu devletten burs alabiiyorsan şükret zamı felan boşver yani zam çok büyük ihtimalle olmaz

megadethci

megadethci

Üye
arkadaşlar bu hafta yatar kesin :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

ben ilk alışımda 375 TL almıstım .s

acuxx

acuxx

Üye
hortlatmıssın bro

Üst Alt