v51 e Dönme Şansın Hiç Yok Maalesaf![]()
dostum artık kurtulusun yok üst sürümden alta inemezsin sorunların ne
kardeş v52ye geç bence...Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?
Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?
Ben de dönülebilir diye biliyorum arkadaşlar utkan ın bi anlatımı vardı adam v50 ye bile dönmüştü. ama Nerde hatırlamıyorum![]()
DowngRade yapıLmıyoR diyen aRkadaS için teLefonu düşüRdüm. OlmuyoR, yapıLmıyoR, engeLLeniyoR , böyLe duydum, imkaanSız birşey diyeceginize deneyin göRün boş konuSmayın. CRT 308'i kaLdıRınca DownGrade'ye tik atamıyorSunuz yapaRken bende hata mı waR fiLan demeyin.
Dikkat : ArkadaSLaRdan bazıLarı bu işLemin tehLikeLi ve başarıLı oLmazSa teLefonun fLashının yanabiLecegini söyLedi. YanarSa seRviSe götüRün yaparLar heraLde biLmiyoRum.
Hay aRkadaş ya simdi iSin yokSa tekRaR c6 fw yükLe ^^. FlaSh atmakdan bıktım ^^.
HeRkeSe koLay geLsin ^^.
ben imkanım olsa v31 e belki düşürmek isterdim.sonuç olarak v31 e düşse,müzik çalar 15.2 yüklerim,kinetik schroll dosyasını okur mu diye kontrol ederim,okursa krallar gibi kullanırım.sonuç olarak helloox hack için görevde,her özellik aynı.helloox da olduktan sonra daha ne isterim
valla ögrenci insan böle bi riske girmez.ben imkanım olsa v31 e belki düşürmek isterdim.sonuç olarak v31 e düşse,müzik çalar 15.2 yüklerim,kinetik schroll dosyasını okur mu diye kontrol ederim,okursa krallar gibi kullanırım.sonuç olarak helloox hack için görevde,her özellik aynı.helloox da olduktan sonra daha ne isterim
![]()

valla her sürüm için ayrı planlarım varherşeyi planlamışın![]()