Downgrade 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emoloki

Üye
    Konu Sahibi
Downgrade 5800
  • arkadaşlar 5800 v52 sürümü kullanıyorum.bazı sorunlarım var v51 e dönmek istiyorum bi kaçkere denedim v51 in dosyalarını indirip işe yarmadı geri dönüş şansı yokmu

furkan1414

Üye
v51 e Dönme Şansın Hiç Yok Maalesaf :(

ciritcioglu

Üye
dostum artık kurtulusun yok üst sürümden alta inemezsin sorunların ne

ibibiq

ibibiq

Üye
sebep ne yahu :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
malesef donemessin

mm_mm

mm_mm

Üye
v52 sonrası tlfum da çok takılmalar kıtlenmler oldu bu sorunu yaşayanlar varmıdır?

furkan1414

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?
kardeş v52ye geç bence...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye

ben bu sorunu ram dolumundan yapıyor diye biliyorum. yanlışmıyım ?

korayharman

korayharman

Üye
Telefonunuza yüklediğiniz her programıda göz önünde bulundurun v52 sürümünde en ufak bir problem bile yaşamadım gayet güzel ve verimli çalışıyordu çalışıyordu dedim çünkü artık CFW kullanıyorum :)

ossan001

Üye
dönebilirsin ya kim dior navifirimden v51 sürümünü indir snra indirdiklerini jaf emulatörle kndin kurarark flahsla olur yani tek tek sn yap mesela mcu yazılımı koy ppm ye rofs2yi koy öyle o şekilde yap olur bn v52yi ve v51 hiç tutmadım v50ye döndüm

master_s

master_s

Üye
ossan01 daha da açıklayabilr misin?

giray38

giray38

Üye
Ben de dönülebilir diye biliyorum arkadaşlar utkan ın bi anlatımı vardı adam v50 ye bile dönmüştü. ama Nerde hatırlamıyorum :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
asslında eski versiyona inmek var sadece box alıcan bide baya bilgin olucak hop versiyon indi yada 30 tl vericen telefoncuya o yapıcak

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Ben de dönülebilir diye biliyorum arkadaşlar utkan ın bi anlatımı vardı adam v50 ye bile dönmüştü. ama Nerde hatırlamıyorum :hmmm

dostum ben anlatıyım utk4n arkadaştan alıntıdır buyrun :

DowngRade yapıLmıyoR diyen aRkadaS için teLefonu düşüRdüm. OlmuyoR, yapıLmıyoR, engeLLeniyoR , böyLe duydum, imkaanSız birşey diyeceginize deneyin göRün boş konuSmayın ;). CRT 308'i kaLdıRınca DownGrade'ye tik atamıyorSunuz yapaRken bende hata mı waR fiLan demeyin.

Dikkat : ArkadaSLaRdan bazıLarı bu işLemin tehLikeLi ve başarıLı oLmazSa teLefonun fLashının yanabiLecegini söyLedi. YanarSa seRviSe götüRün yaparLar heraLde biLmiyoRum :D.

Hay aRkadaş ya simdi iSin yokSa tekRaR c6 fw yükLe ^^. FlaSh atmakdan bıktım ^^.
HeRkeSe koLay geLsin ^^.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla ögrenci insan böle bi riske girmez.:D ben imkanım olsa v31 e belki düşürmek isterdim.sonuç olarak v31 e düşse,müzik çalar 15.2 yüklerim,kinetik schroll dosyasını okur mu diye kontrol ederim,okursa krallar gibi kullanırım.sonuç olarak helloox hack için görevde,her özellik aynı.helloox da olduktan sonra daha ne isterim:ehe

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
valla ögrenci insan böle bi riske girmez.:D ben imkanım olsa v31 e belki düşürmek isterdim.sonuç olarak v31 e düşse,müzik çalar 15.2 yüklerim,kinetik schroll dosyasını okur mu diye kontrol ederim,okursa krallar gibi kullanırım.sonuç olarak helloox hack için görevde,her özellik aynı.helloox da olduktan sonra daha ne isterim:ehe

herşeyi planlamışın :ehe

mkartal

mkartal

Üye
çok teşekkür ederim bu yöntemle x6 ya downgrade yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt