Dosyayı silemiyorum! Klasör kullanılıyor hatası alıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Dosyayı silemiyorum! Klasör kullanılıyor hatası alıyorum!
Arkadaşlar 13 gün önce bir dosya oluşturmuştum ama şimdi silemiyorum.Nasıl silebilirim? Aynı zamanda dosyanın adını da değiştiremiyorum.Dosya kapalı içindekileri de boşalttım zaten.Nasıl sileceğim ben bu dosyayı?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
görev yöneticisine girip o isimde bir uygulama varsa görevi sonlandır diyip tekrar silmeyi
:oke:

• Beğen
Tepkiler: kosukavakli
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Torrent , deamon tools vb. programlar tarafından kullanılıyordur büyük ihtimal. tüm programları kapat öyle dene :) kesin olur

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
İkisinide denedim yok yine denedim yine yok :'(

- - - Eklendi - - -

Tekrar deniyim dedim kendi kendine silindi :D demekki çok denemek gerekiyormuş :)

-efşan

-efşan

Üye
Çok denemek değil kullanımda olan işlemin sonlanmasını beklemek ya da işlemi biliyorsanız sonlandırmanız gerek.:)

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Çok denemek değil kullanımda olan işlemin sonlanmasını beklemek ya da işlemi biliyorsanız sonlandırmanız gerek.:)
Her şeyi sonlardırmama rağmen silinmiyordu.Kapatıp açınca düzeldi.Demekki bir şeyler bilgisayarı kapatınca sonlandı :)

-efşan

-efşan

Üye
Sorunun hallolmuş ama merak ettim.
İşlemlerden mi sonlandırdın? Görevlerden mi?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
unlocker isimli küçük bir program var bu tip sıkıntıların dermanı. Bilglsayarı açıp kapatmana gerek kalmaz, bazen açıp kapatman da fayda etmeyebilir.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun hallolmuş ama merak ettim.
İşlemlerden mi sonlandırdın? Görevlerden mi?
İlk önce görevlerden sonlandırdım ama silinmedi.İşlemleri denemedim pc'yi kapatıp açtım düzeldi :)

- - - Eklendi - - -

unlocker isimli küçük bir program var bu tip sıkıntıların dermanı. Bilglsayarı açıp kapatmana gerek kalmaz, bazen açıp kapatman da fayda etmeyebilir.
O programı denedim ama bir faydasını görmedim :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
normal oturumda degilde guvenli modda acarak deneyebilirsin. tabi ki bir daha benzer bir durum olurda problem bu sekilde cozulmezse:naughty:

Üst Alt