Dosyamı Sertifikalandıramıyorum(YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi
Dosyamı Sertifikalandıramıyorum(YARDIM)
[/URL]Arkadaşlar bnm elimde unsigned bir dosya var onu bn signed yapmak istiyorum o yüzden adresine üye oldum oraya unsigned dosyamı upload ettim mailime gln cevap bu bana yardı edin başka dosyalarda upload ettiğimde yine buna benzer hatayla karşılaşıyorum ne yapmam lazım bana yardım edin....

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Önce Senin Developer Hesabın Olmalı. Oraya Uygulamanın UID Kodunu Girmen Lazım. Sonra SymbianSigned Sitesine Girip Dosyanı Yüklemen Ve Sertifikalı Gelmesi lazım..

pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi
Önce Senin Developer Hesabın Olmalı. Oraya Uygulamanın UID Kodunu Girmen Lazım. Sonra SymbianSigned Sitesine Girip Dosyanı Yüklemen Ve Sertifikalı Gelmesi lazım..
O dedikleri açıklayarak anlatabilirmisin acaba??
Developer Hesap Nasıl Oluyo

meme4

meme4

Üye
[/URL]Arkadaşlar bnm elimde unsigned bir dosya var onu bn signed yapmak istiyorum o yüzden adresine üye oldum oraya unsigned dosyamı upload ettim mailime gln cevap bu bana yardı edin başka dosyalarda upload ettiğimde yine buna benzer hatayla karşılaşıyorum ne yapmam lazım bana yardım edin....

madem bu kadar önemli senin için telefonu hackle sertifika derdinden kurtul

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
O dedikleri açıklayarak anlatabilirmisin acaba??
Developer Hesap Nasıl Oluyo

Bak Sana Daha Kolayını Söyleyeyim..

Buraya Gel, Burada IMEI Yazıyor, Oraya Kendi IMEI Numaranı Yaz Add IMEI Bas. Oraya IMEI Eklenecek. Sağ Taraftada Download Development Certificate Var, Oradan İndir. Unsigned Uygulamayı İmzalamayı Dene. Yüklenebilmesi Lazım. Eğer Olmuyorsa Hack Yapman Lazım..

asigsasi

asigsasi

Üye
niçin uğraşıyor sun sertifika ile hackle olsun bitsin :)

pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi

Bak Sana Daha Kolayını Söyleyeyim..

Buraya Gel, Burada IMEI Yazıyor, Oraya Kendi IMEI Numaranı Yaz Add IMEI Bas. Oraya IMEI Eklenecek. Sağ Taraftada Download Development Certificate Var, Oradan İndir. Unsigned Uygulamayı İmzalamayı Dene. Yüklenebilmesi Lazım. Eğer Olmuyorsa Hack Yapman Lazım..
öyle oluyor ama bazı dosyalarda olmuyor ''yüklenemiyor sertifika kısıtlıyor''diye hata veriyor bazılarında oluyor.birde OPDA sertifika veriyormu???

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
öyle oluyor ama bazı dosyalarda olmuyor ''yüklenemiyor sertifika kısıtlıyor''diye hata veriyor bazılarında oluyor.birde OPDA sertifika veriyormu???

Vermiyormuş. O Zaman Yapacağın 2 Şey Var. Ya Paraya Kıyıp Sertifika Satın Alacaksın Yada Hack.

pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Dosyamı Upload Edip Signed yapabilirim Biri Resimlerle Açıklarsa Minnettar Kalırım Bu Arada İlginize Teşekkürler....

- - - Eklendi - - -

Vermiyormuş. O Zaman Yapacağın 2 Şey Var. Ya Paraya Kıyıp Sertifika Satın Alacaksın Yada Hack.

Onun Yerine www.syambiansigned.com ' upload edip imzalatsam olmazmı onu biri resimlerle yada video ile anlatabilirse çok memnun kalırım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Nasıl Dosyamı Upload Edip Signed yapabilirim Biri Resimlerle Açıklarsa Minnettar Kalırım Bu Arada İlginize Teşekkürler....

Tam Anlaşılmıyor Anlaşılan.. TrustCenter Sitesinden Kendine Symbian Sertifikası Satın Alıp O Developer Üyeliğini Onaylatman Lazım Ki Sana Nokia Sertifikası Versinler..

pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi

Tam Anlaşılmıyor Anlaşılan.. TrustCenter Sitesinden Kendine Symbian Sertifikası Satın Alıp O Developer Üyeliğini Onaylatman Lazım Ki Sana Nokia Sertifikası Versinler..

O zaman tek çare hack desenize sizin kullandığınız kolay hack yöntemi varsa link atabilirmisiniz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
CFW Atmak :oke:
Yada Telefonuna Uygun Konular Mevcut.. Forumu Araştırman Lazım..

pomak2010

pomak2010

Üye
    Konu Sahibi
tamam saolun ilginize teşekkürler size iyi günler konuyu kapatabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt