dosyaları yüklerken sertifika sorununu çözemedim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3buçuk

3buçuk

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları yüklerken sertifika sorununu çözemedim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
indirdiğim bazı dosyaları telefona yüklerken sertifika hatası veriyor uğraştım ama çözemedim bilen varsa lütfen yardım etsin

alp047

alp047

Üye
kardeş sertifika alman lazım opdadan sertifika almak diye googleden yada site ici arama yap bulursun

3buçuk

3buçuk

Üye
    Konu Sahibi
tamam

----------Eklendi @ 18:47:21 ---------- Yazıldı @ 18:31:54 ----------

kardeş sertifika alman lazım opdadan sertifika almak diye googleden yada site ici arama yap bulursun

opda sitesine kayıt yapmıyor

pasha14

pasha14

Üye
Opda'ya kayıt :
Buradan bir dene. ;)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
yanında unsigned yerine signed olanları indirmeye çalış telefonu yeni aldıysan opdayı öğrenince ordan sertifikalayıp unsigned olanlarıda kullanabilirsin :)

ultradeniz6

Üye
sertifika sorunu da sizi bi türlü çözemedi yavrum.
Google'a yazsan cevap hemen gelir, neden burada 40 saat bekleyesin ki ! ?

Rygebin

Rygebin

Üye
bendede aynı problem vardı hallettim ilk önce telefona norton securty yükle sonra rom pacher yükle nortondan seçeneklere gir ordan 2 seçenide sil rom pachera gir allowı kapat bu kadar bende işe yaradı c5-03

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar opda artık sertifika vermiyor yasaklandı bunun için telefonu hacklemeniz lazım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
zaten signedi olmayan uygulama yok neredeyse sertifika ile niye uğraşıyorsun ama teli modifiye etmek istiyorsan hackle forumda çok basit yöntemler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt