dosya yüklemem sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basri_

Üye
    Konu Sahibi
dosya yüklemem sorunu
selam sayın ustalarım sizlerden bir sorun hakkında bilgi edinmek istiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum .LG OPTİMUS P705 ANDROİD 4.0.3 telefonum var fakat bir türlü netten indigim tomtom vb lı navigasyon dosyalarını kurmuyor kursa harita yok yazıyor buna benim ne yapmam gerekir yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler herkese ...

- - - Eklendi - - -

yok mu bu işten anlayan bir arkadaş:kotu:

Ocean258

Ocean258

Üye
indirdiğiniz uygulamalar kırılmış (crekli) uygulamalar anladığım kadarı ile bu tür durumlarda sorun yaşamanız normal güncel versionların kırılmış olanlarını bulun ve sd dosyası ile birlikte kurun telefona.

Tabi imkanınız varsa marketten satın almak en doğrusu.

technoshark

technoshark

Üye
Tomtom yerine İGO yu kullan istersen ? O daha güzel. Dosyalarını bulmakta çok kolay ayrıca.

basri_

Üye
    Konu Sahibi
ustadım bunların içindeki dosyaları kurmaya başladıgında (allert 1..2 gibi mauals.js dosyası yürütülemez ve görüntulemez fakat yuklenir ) mesajlarını vermekte .bende bıraz acemilik var .sd dosyası farklı bir yerdenmi indirilmeli .yardım ederseniz sevinirim .

- - - Eklendi - - -

igo nun bir sürümünü yükledim tümden hata verdi.tomtom da haritalar yok kurulum var harita yüklemesinde takılıp kalıyor..

technoshark

technoshark

Üye
İkisi de ayrı dosyalar halinde mi ? Nereden download ettiğini söylersen bende indirip kendi cihazımda test edeyim bakayım.. Belkide o dosyalarda sorun vardır :)

basri_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar [ manuals ve JavaScript ] dosyalarında kopyalama yapmıyor bunlara bir çözüm yolu bulunamazmı acaba??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt