Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya yükleme?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babay22
Üye
Konu Sahibi
Dosya yükleme?
Arkadaşlar merhaba.konuyu nereye açayım diye çok araştırdım en uygun yerin burası olduğunu düşündüm.acaba foruma dosya ekleme nasıl yapılıyor? ve de konunun çöp kutusuna gitmemesi için nelere dikkat etmem gerekiyor.yardımcı olur musunuz?
canturgay
Üye
mrb.bilgisayardan ekleyeceğiniz dosyayı önce upload etmeniz gerekir.ne dosyası olduğuna bağlı olarak farklı sitelerden yapılabilir.silinmemesiiçinde konunun daha önce verilmemiş olması ve telif hakkı olmaması gerekli bilmem yardımcı olabildim mi
babay22
Üye
Konu Sahibi
Dün kendi emeğimin geçtiği bir dosyayı upload ettim.linki de verdim.fakat konu onaylanmadı.çöp kutusuna atılmış.anlamadım kurallar dışında mı bişey yaptım?
canturgay
Üye
sanmam bölüm modu çevrim içi değildir belkionaylanır
babay22
Üye
Konu Sahibi
bana mesaj geldi çünkü konu moderatör tarafından çöp kutusuna yollandı gibilerinden.ya burada amaç birşeyler paylaşmak.bu benim ilk denememdi.içerledim doğrusu
canturgay
Üye
üzülme kardeş ne denilmiş tam olarak mesajda sebebi ne
babay22
Üye
Konu Sahibi
Sebep belirtilmemiş
--------------- Ekleme ---------------
Konu eksik diyor sanırım
Nadir
Emekli Yönetici
evet dün bir konunu ben onaylamadım çünkü çok eksikti, nasıl yapılacağı ve ön izlemeler yoktu, sadece linki vermişsin.biraz önce o bölümde bir konu onayladım onaylanmış konulara bakarsan hangi şartları taşıması gerektiğini görürsün..
babay22
Üye
Konu Sahibi
Nadir Bey ben de size ulaşmaya çalıştım.daha önce dosya paylaşmadığım için bu konuda tecrübem yok.önizleme nasıl koyacağımı bilmiyorum mesela.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Burak
Üye
paylastıgınız içeriğin. (örneğin oyun)
oyunu önce kendiniz çalıstırarak,ekran görüntüsü almanız gerekiyor.
aldıgınız ekran görüntülerini ımageshack yükleyerek linklerini konuya vermeniz gerekir.
içeriğin nasıl çalıştırıldıgını ve bizzat kendinizin denediğini de yazarsanız zengin içerik olur ve konunuz onaylanır. tabi bunların dısında daha önceden verilmemiş olması gerekiyor.
Nadir
Emekli Yönetici
konu açarken aşağıda imageshack üzerinden resim yükleyin linki var oraya tıklayın bir pencere açılır resmi oraya gösterip yükle dersin sonra o resmin linkini konu açarken yukarıda grafik ekle linkine tıklayıp yapıştıracaksın..
babay22
Üye
Konu Sahibi
resimleri direkt olarak nasıl gösterebiliriz? yani linke tıklamadan konudaki sayfada gözüksün.
Burak
Üye
dosya ekleme yetkisi olan birisi bunu yapabilir. mesela ben