Dosya yöneticisinden hiç brşy silemiyorum!! "devam edilemiyor.salt okunur dosya" diyor.Acil yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haddan

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisinden hiç brşy silemiyorum!! "devam edilemiyor.salt okunur dosya" diyor.Acil yardm
Dosya yöneticisinden hiç brşy silemiyorum!! "devam edilemiyor.salt okunur dosya" diyor.Acil yardm ltfn..

drangela61

drangela61

Üye
Telefonu pc ye yığın bellek modunda bağla kabloyla, pc nin gizli dosyaları göster özelliğini aç, sonra bilgisayrımdan telefonun içerisine gir, orda gördüğün gizli yani hafif silinik olan dosyalara, sağ tuş yapıp özelliklerine girerek, "gizli" ve "salt okunur" şıklarını kaldır tamam de sanırım sorun düzelir.

meego türkiye'den MysD hocamın yazısıdır...

omerensar

Üye
kardeş bendede aynısı olmustu bunları yap son kodu yazdıktan sonra biraz bekle uzun bir yazı cıkacak sonra yeniden başlat
1) önce sistemi yeniden başlat
2) x-terminali aç
3) "root" (rootsh paketi yuklu olmalı)
4) "umount /home/user/MyDocs"
5) "fsck -a /dev/mmcblk0p1"
6) sistemi yeniden başlat

haddan

Üye
    Konu Sahibi
eyvalah kardeşim :) kaç gündr biri adam gbi bir cevap vermemşti.

drangela61

drangela61

Üye
bizim yazdigimiz cevabi uyguladinda mi adam gibi cevap veren olmadi diyorsun sizin emek ve saygi anlayisiniz bu kadar mi sorunum duzelsin de gerisi cok ta tin diyorsunuz dimi...yazik...

omerensar

Üye
bişey değil

NR6630

NR6630

Üye
aynı problemi yşarsan flash çek telefonuna bende tüm kodlarla bile üzelmemişti.. cevabları beğenmemezlik etme dostum yaw:naughty:

drangela61

drangela61

Üye
cevabi begenir begenmez umrumda degil biz burda elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz cikip da adam gibi cevap veren yoktu zaten diyemez benim yazdigim sey zaten sorununu duzeltiyor ama o yapamadigi icin camur atiyor...neyse tartismaya da gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt