Dosya Yöneticisindeki her şey .exe uzantılı oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Yöneticisindeki her şey .exe uzantılı oldu
Arkadaş dosyalarıma baktığımda şimdi fark ettim. bütün dosyalar ve klasörler .exe uzantılı oldu açılmıyor ve değiştirilmiyor. Pc'ye bağlayınca açabiliyorum sorun yokmuş gibi görünüyor ama normal şekilde bütün dosyalar bozuk görünüyor. Uygulamaların çalışmasında bir sorun yok ama dosya yöneticisinden herhangi bir işlem yapamıyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

- - - Eklendi - - -

.exe uzantılı (virüs) dosyaları kaldırdım. xplore'den klasörleri görebiliyorum ama dosya yöneticisini açtığımda bom boş ekran var. birkaç dosya dışında.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
xploredan tüm dosyaları işaretle seçenekler -dosya-özelliklere gel ordaki tikleri kaldır.

Mert045

Mert045

Üye
Exeleri sil , sonra xploredan klasörleri tek tek seç seçenek özellikler ordaki tıkleri kaldır.

punisher123

punisher123

Üye
O virüs normal klasörleri gizli yapıyor,Onların yerine uzantısı exe olan bir dosya koyuyor,Exeleri sil,Pcdende gizli dosyaların gizliliğini kaldır.

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefonu pc ye depolama modunda aç sonra bu programı imdir sonra telefonu programdan seç temizle de biraz bekle yanda cmd dosyası açılır o kapanınca işlem tamam daha sonra xplore programı ile cepten hafıza kartındaki reycler klasörünü sil işlem tamam

krocix

Üye
    Konu Sahibi
indirip taradım. dediği gibi dosyalar .exe uzantılı fakat arıyor virüs yok diyor. ama sorun devam ediyor malesef :\

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler arkadaşlar tek tek deniyorum çözümleri

QUANTİN

QUANTİN

Üye
pc ye bagla. Önemli kişisel dosyalarını resim video vs.al. Hafıza kartını biçimlendir. Telefona hard format at :) kesin çözüm.

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi yaptım. programlar iş görmedi malesef. xplore'den de gizli tikini kaldırdım. exe olanları sildim. temiz görünüyor fakat dosya yöneticisinde yine görünmüyor. sadece xplore'de görünüyor klasörler. ayrıca E'de reycler dosyası yok ya da ben bulamadım.
not: tarama yaptığımda ne pc'de ne de telefonda virüs bulunamadı :\

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Dostum bir çözüm daha var lakin uğraştırır biraz:)
Hafıza kartını pc'ye bağla.
Yeni rar arşivi aç pc'de. Daha sonra ekle sekmesinden hafıza kartına gelip ctrl+a kombinasyonu ile tüm kartı seçim arşive ekle.
Daha sonra arşivde göreceksin ki exeler altta klasörler üstte.
Klasörlerini içeriklerini tekrar karta atabilirsin. Lakin klasörleri atarsan görünmez kalırç Görünür yapamazsın. Aman exe yazanlara tıklama pc'ye bulaşır virüs. Yanarsın:D

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım da dosya yöneticisinde görünmüyor sorun o :D xplore'de görünüyor sadece. bide yeni format atmıştım telefona :\ şimdi kaspersky yüklüyorum tarama yapıcam tamamen. yine hallolmazsa biçimlendirir geçerim :D
Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için (:

-efşan

-efşan

Üye
rar mutlak işe yaraması gerekir yahu. Görünür dosyaların mutlaka rar arşivinde.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
dostum aynı virüs benim pcyede bulaştı microsoftun antivirüs uygulaması bulup sildi.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Yaptım da dosya yöneticisinde görünmüyor sorun o :D xplore'de görünüyor sadece. bide yeni format atmıştım telefona :\ şimdi kaspersky yüklüyorum tarama yapıcam tamamen. yine hallolmazsa biçimlendirir geçerim :D
Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için (:
kardeş xplorede tüm dosyaları seç ve ordaki tüm tikleri kladır sadece gizli seçeneğinkini deil hepsini kaldır

sublieutenant

sublieutenant

Üye
X-plore de görünüp dosya yöneticisinde görünmüyorsa sorun yok zaten..
Pc'nde virüs var işlemi x-plore ile yap o zaman..
gördüğün exeleri sil ve normal o klasörlerin her birine seçenek>dosya>özellikler(2) yoluyla giderek niteliklerindeki tüm tikleri kaldır (ama Sadece klasör işlemleri)

Sadece rar arşivinde değil, explorerde de o özellik var, arşivleyip çıkarmaya ne hacet yahu :D

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için (: kaspersky yükleyip tarattım ve xplore'den yapılacakları yaptım. görev tamamlandı :D tekrar teşekkürler

SheFy

SheFy

Üye
Düzeldiğine sevindim .d

u_cosar

u_cosar

Üye
iyi düzeldiğine sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt