Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosya yoneticisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dawid
Üye
Konu Sahibi
dosya yoneticisi
merhaba arkadaslar n9 ustunde dosya yoneticisi yok bildiginiz gibi acaba filebox veya file manager uygulamalarini sistemin icine gomebilirmiyiz boylece format yada flash atinca indirmek gerekmez herkese selam ve saygilarimla
pRime.
Üye
bununla ilgili bir bilgi vardı sanki ama emin değilim.
murattiy
Üye
olur ama kaç insan sürekli flash atar bu dosya için
sonradan yüklemek daha pratik gibi geldi.Birde yüklemelerde flash dosyalarının üretim numaraları önemli.Her ülke için ayrı üretim numaraları ve flash dosyaları var ayrı ayrı yükleme yapman gerekli ..ben Türkiyeden alınan telefonlar için sadece aşağıdaki dosyaları indirerek hızlı flash yapmıştım bir zamanlar
Sadece ekteki iki dosyayı indirip zipten çıkartın;
1.bin dosyasını, murattiy klasörünün içine atıp murattiy klasörü içinde yer alan
"herşeyi sil ve ve yükle.bat" dosyasına tıklayın
Telefonu kapatıp usb ile pc ye bağlayın
Basit şekilde hızlı flash yapın.(win7-32 bit- flasher.exe dosyası barındırır.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dawid
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar ikinizede tesekkur ederim sanirim yanlis anlatmisim flash atmayi kolaylastirmayi istemiyorum sadece telefonda dosya yoneticisi olsun istiyorum saygilar
hocam ben yine anlatamadim dosya yoneticiler bende mevcut ben tel.i sifirlayinca dosya yonetici gitmesin silinmesin istiyorum saygilar[/QUOTE
ok ama bu biraz yazılım bilgisi gerektirecek gibi
bir kısa yol biliyorum ama arıza çıkarabilir.
örnek file manager paketinin kontol dosyasına Essential alanına yes dersek dosya silinemez duruma gelir .Esential alanı olmayabilir bir satır açıp eklenebilir olmalı
her sıfırlamada yerinde sistemde kalır.ama sende istesen silemezsin flash hariç yada bu dosya ile yeniden oynaman gerekir
hocam iste bu aradigim cevap ama file manager de kontrol dosyasini bulamadim yazilim bilmiyorum sadece tel.den az bisey anlarim ama qtweak i karistirirken teli bozdum garantiye yolladim gecenlerde
hocam iste bu aradigim cevap ama file manager de kontrol dosyasini bulamadim yazilim bilmiyorum sadece tel.den az bisey anlarim ama qtweak i karistirirken teli bozdum garantiye yolladim gecenlerde