Öneri Dosya yöneticisi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi sorunu
Arkadaşlar benim telefonumda mı sıkıntı var yoksa bu marketteki dosya yöneticisi programları çakma programlar mı anlamadım. L920 kullanıyorum Wp8.1 yüklü ama hiçbir dosya yöneticisinde resimler dışında hiçbir klasörümü göremiyorum. Herkes yorumlarda süper süper vs demiş ne müziklerim ne indirilen dosyalarım gözükmüyor. Acaba sadece harici sd kartta olanları mı gösteriyor ? Benim telefonda mı sıkıntı var yoksa bende mi sıkıntı var ? : )

rainman3545

rainman3545

Üye
Wp explorerde add folder yazan yer var oradan bulabilirsin istediğin klasörü.

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Wp explorerde add folder yazan yer var oradan bulabilirsin istediğin klasörü.
Add folder yeni klasör oluşturmak değil midir ? Ben varolan dosyaları göremiyorum bu arada dedin programın mağaza linkini verir misi n?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz?

sisteme erişim kısıtlı olduğu için uygulamalarda resimler klasörü dışındaki klasorlerin içeriklerini listelerken yavaşlık olabiliyor.

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz?

sisteme erişim kısıtlı olduğu için uygulamalarda resimler klasörü dışındaki klasorlerin içeriklerini listelerken yavaşlık olabiliyor.
Son günlerde çıkan tüm dosya yöneticilerini denedim a, pocket file manager , aerize vs.. Az önce paylaştığınız fileex , eskinde symbian ve android kullanırdım bu tarz şeyleri iyi bilirim. Ama hiçbir dosya yöneticisinde resimler dışında bşka hiçbir dosyama erişemiyorum.Müzikler klasörü gözüküyor içine giriyorum dosya boş diyor. Dosyanın adı var ama kendisi ortada yok. Bu dosya yöneticileri çakma olabilirler mi ?

rainman3545

rainman3545

Üye
Mağazada ''windows phone explorer'' ismiyle aratın.Linki nasıl paylaşılır bilmiyorum.

skynet

Üye
Pocket'den örnek vereyim:
Artı simgesine tıkla > Sağlayıcı ekle > Phone folder

ErenMSC

Üye
Sistemde suandada dosya yöneticisi var fakat tıklanacak link yok :ehe

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Pocket'den örnek vereyim:
Artı simgesine tıkla > Sağlayıcı ekle > Phone folder
Tamamdır bunların hepsini ekledim , şimdi indilenler ve belgelerim fotoğraflarımı görebiyorum ama müzikler klasörünün içine girince dosya boş gözüküyor. Albümler ,şanatçılar vs diye alt klasörü açılması gerekli , mp3lerin hiçbiri ortada yok.5 gb müzik yüklü telefonda , nasıl görebilirim ? Siz bu programlar müzikleri görebiliyor musunuz ?

skynet

Üye
Tamamdır bunların hepsini ekledim , şimdi indilenler ve belgelerim fotoğraflarımı görebiyorum ama müzikler klasörünün içine girince dosya boş gözüküyor. Albümler ,şanatçılar vs diye alt klasörü açılması gerekli , mp3lerin hiçbiri ortada yok.5 gb müzik yüklü telefonda , nasıl görebilirim ? Siz bu programlar müzikleri görebiliyor musunuz ?
Evet ben klasörlerimdeki bütün dosyalara erişebiliyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Müzikler klasörüne girince dosya sayısının çokluğuna göre bekletme süresi uzayabiliyor.
Örneğin bende 200 küsür müzik dosyası var 4-5 saniye kadar bekletebiliyor.
Sizin müzikler 5GB yer kapladığına göre epeyce müzik dosyası var sanırım.
Bu nedenle sizinki çok daha uzun sürebilir.

Maalesef mevcut dosya yöneticileri "Resimler" dışındaki diğer klasörlerin içeriğini listelemekte biraz zorlanıyor.
Bu uygulamalardan ziyade sistemden kaynaklanıyor muhtemelen.
Artık geçici çözüm olarak hangisi diğerlerine göre en hızlı listeliyorsa onu kullanacaksınız mecburen :cnfsd:

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Müzikler klasörüne girince dosya sayısının çokluğuna göre bekletme süresi uzayabiliyor.
Örneğin bende 200 küsür müzik dosyası var 4-5 saniye kadar bekletebiliyor.
Sizin müzikler 5GB yer kapladığına göre epeyce müzik dosyası var sanırım.
Bu nedenle sizinki çok daha uzun sürebilir.

Maalesef mevcut dosya yöneticileri "Resimler" dışındaki diğer klasörlerin içeriğini listelemekte biraz zorlanıyor.
Bu uygulamalardan ziyade sistemden kaynaklanıyor muhtemelen.
Artık geçici çözüm olarak hangisi diğerlerine göre en hızlı listeliyorsa onu kullanacaksınız mecburen :cnfsd:
Evet haklısınız , ben olayı çözdüm sayılır. Telefonu bilgisayara bağlayınca albümler artistler playlist gibi müzik alt dosyalarının gizli olduğunu gördüm. Bu klasörler hiçbir şekilde gizli değil olarak değiştirilemiyor. Bende albümlerde ki mp3 klasörünü müzik dosyasının içine attım.Böylece dosya yöneticisi müziklerimi görmeye başladı.Bilgisayarda gizli görünen klasörleri maalsef bu dosya yöneticileri göremiyor muş.Ayarlardan gizli dosyaları göster dememe rağmen göstermiyordu.

Yorumlarınız için teşekkürler iyi akşamlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Aerize File Explorer ekibi son bir haftadır ciddi anlamda güncelleme çalışması yürütüyor.
Pek çok düzenleme ve yeni özellik gelecek, hazırlıklı olun :oke:

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Aerize File Explorer ekibi son bir haftadır ciddi anlamda güncelleme çalışması yürütüyor.
Pek çok düzenleme ve yeni özellik gelecek, hazırlıklı olun :oke:
Bu arada sizi bulmuşken sorayım , bu wp8.1 de oyun ve uygulama güncellenirken bütün dosya inmeyecek sadece değişen dosyalar inecek filan deniliyordu. Az önce wp8.1i yükledikten sonra kurduğum yarış oyununu şimdi güncellerken bütün dosyaları baştan tekrardan indirmeye çalışıyor. Bu özellik wp8.1 ile gelmedi mi ?
CEvap için teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada sizi bulmuşken sorayım , bu wp8.1 de oyun ve uygulama güncellenirken bütün dosya inmeyecek sadece değişen dosyalar inecek filan deniliyordu. Az önce wp8.1i yükledikten sonra kurduğum yarış oyununu şimdi güncellerken bütün dosyaları baştan tekrardan indirmeye çalışıyor. Bu özellik wp8.1 ile gelmedi mi ?
CEvap için teşekkürler.

Nisan ayı başlarında sızan -ve resmi olmayan- bilgilerde o şekilde olacağı belirtiliyordu.
Ancak preview sürümde herhangi bir değişiklik yok gibi görünüyor.
Belki final sürümünden sonra bir düzenleme yapabilirler.
Şu an için alıştığımız düzende devam etmekten başka çare yok gibi görünüyor.

Bu arada unutmadan; şuraya bir göz atın ;)

Haber - Windows Phone 8.1 İçin Yepyeni Dosya Yöneticisi; Aerize Explorer | Sayfa 2 - MaxiCep

Üst Alt