Feel It
Üye
Dosya Silme Hatası Yardım Edin
Merhabalar Arkadaşlar..
Bilgisayarım/Yerel Disk C/Documents and Settings/(bilgisayarımın adı).../Local Settings/Temp klasörüne giriyorum. Burada WPDNSE diye bi klasör karşıma çıkıyor. Önceden böyle bi klasör yoktu orada. Neyse bu klasörü sağ tıklıyorum ve Özellikler bölümüne giriyorum. Bakıyorum klasörün Boyutu 0kB. bunu silmeye çalışıyorum ve karşıma böyle bi uyarı mesajı geliyor: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya diskten okunamıyor.
Sonda bu klasörün içine giriyorum ve karşıma Alınan dosy. diye bi klasör çıkıyor. Bunu açmaya çalışıyorum ve karşıma böyle bir hata mesajı geliyor: WPDNSE: C
ocuments and Settings/Pc'min adı/Local Settings/Temp/WPDNSE/Alınan dosy. , kullanılamayan bir konuma karşılık geliyor . Bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. Emin olmak için diskin doğru takıldığını veya Internete veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin. Hala konumlandırılamıyorsa, bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir .
Bu klasörüde silmeye çalıştığımda tekrar bu hatayı alıyorum: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya klasörden okunamıyor.
Bu WPDNSE klasörünü pc'm den nasıl silebilirim ? Bilen kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
Bilgisayarım/Yerel Disk C/Documents and Settings/(bilgisayarımın adı).../Local Settings/Temp klasörüne giriyorum. Burada WPDNSE diye bi klasör karşıma çıkıyor. Önceden böyle bi klasör yoktu orada. Neyse bu klasörü sağ tıklıyorum ve Özellikler bölümüne giriyorum. Bakıyorum klasörün Boyutu 0kB. bunu silmeye çalışıyorum ve karşıma böyle bi uyarı mesajı geliyor: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya diskten okunamıyor.
Sonda bu klasörün içine giriyorum ve karşıma Alınan dosy. diye bi klasör çıkıyor. Bunu açmaya çalışıyorum ve karşıma böyle bir hata mesajı geliyor: WPDNSE: C
ocuments and Settings/Pc'min adı/Local Settings/Temp/WPDNSE/Alınan dosy. , kullanılamayan bir konuma karşılık geliyor . Bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. Emin olmak için diskin doğru takıldığını veya Internete veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin. Hala konumlandırılamıyorsa, bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir .Bu klasörüde silmeye çalıştığımda tekrar bu hatayı alıyorum: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya klasörden okunamıyor.
Bu WPDNSE klasörünü pc'm den nasıl silebilirim ? Bilen kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

diye bişi geliyor.acayip bişi nortonla tarattım virüs yok diyo bi yardım edin :-(