Dosya Silme Hatası Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Silme Hatası Yardım Edin
Merhabalar Arkadaşlar..
Bilgisayarım/Yerel Disk C/Documents and Settings/(bilgisayarımın adı).../Local Settings/Temp klasörüne giriyorum. Burada WPDNSE diye bi klasör karşıma çıkıyor. Önceden böyle bi klasör yoktu orada. Neyse bu klasörü sağ tıklıyorum ve Özellikler bölümüne giriyorum. Bakıyorum klasörün Boyutu 0kB. bunu silmeye çalışıyorum ve karşıma böyle bi uyarı mesajı geliyor: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya diskten okunamıyor.
Sonda bu klasörün içine giriyorum ve karşıma Alınan dosy. diye bi klasör çıkıyor. Bunu açmaya çalışıyorum ve karşıma böyle bir hata mesajı geliyor: WPDNSE: C:Documents and Settings/Pc'min adı/Local Settings/Temp/WPDNSE/Alınan dosy. , kullanılamayan bir konuma karşılık geliyor . Bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. Emin olmak için diskin doğru takıldığını veya Internete veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin. Hala konumlandırılamıyorsa, bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir .
Bu klasörüde silmeye çalıştığımda tekrar bu hatayı alıyorum: dosya silinemiyor. Kaynak dosya veya klasörden okunamıyor.
Bu WPDNSE klasörünü pc'm den nasıl silebilirim ? Bilen kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

• Beğen
Tepkiler: nasistematic

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bilgisayarı güvenli kipte açıp silmeyi dene...Olmazsa bu programı kullan...
Ayrıca bu tür klasör veya dosyalar senin için gereksiz görünebilir ancak işletim sisteminin kararlı çalışması için gerekli nitelikleri taşıyor da olabilirler...

yusufask

Üye
ya arkadaşlar ben pc format attım ama önceki programlar ve klasörler halen duruyor nero antivirüs proğ. temalar,indirdiğim dosyalar,hatta işletim sistemi bile indirmiştim ama hepsi duruyor formattada c yi biçimlendirip öle yükledim ama halen dosyalar ve programalr duruyor ve epey yer kaplıyorlar silmeye kalkıştım silemedim böle bir hata raporu önüme çıkıyor; micfosoft silemiyor;dizin boş değil nedeni nedir? yardım lütfen :(

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olursanız sevinirim t.şekkürler

EroL

EroL

Emekli Yönetici
format atarken c yi sildiğinden emin ol, tekrar dene mavi ekranda c yi sil arkadaşım.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
unlocker süper yaa kesinlikle olmalı her pc de

nasistematic

nasistematic

Üye
selam millet.öncelikle msnde yazışırken bir arkadaştan fotograf geldi ben de kabul ettim.sonra bu fotograf artık pcyi her açtıgımda karşıma çıkıyor.dosya tempte gözüküyo C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Temp

ben bunu güvenli kipte açıp sildim normale aldıgımda yine çıktı.nod32 de çıkmıyor.virüs değilse nedir anlamadım.

güvenli kipte msconfig başlangıçtaki tüm ögeleri devre dışı bırakarak tarattım yine bi sonuç alamadım.pc'nin her açılışında o sinir bozucu fotonun çıkması asabımı bozuyor

öneriniz varsa alayım

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan unlocker'da bi işe yaramadı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Combofix programıyla PC yi tarat...Hatalı bölümleri ve casus yazılımları düzeltir...Programı aşağıdan indirebilirsin...

nasistematic

nasistematic

Üye
teşekkür Gs'li arkadaşım :oke:

Erdem_40

Üye
arkadaşlar unlocker bile silemedi.yardımcı olabilirmisiniz.dosyayı silmeye çalıştığında (doya silme hatası dosya silinemiyor:) diye bişi geliyor.acayip bişi nortonla tarattım virüs yok diyo bi yardım edin :-(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Unlocker silemediyse silmeye çalıştığınız öğenin sistem dosyası olmadığından emin olun...Eğer sistem dosyası değilse Unlocker programını başlangıçta çalışacak şekilde ayarlayın...Daha sonra öğeyi silmeye çalışın , Unlocker belirli bir süre (6-7 saniye) geçtikten sonra "Dosya silinemedi başlangıçta silinsin mi ?" şeklinde veya buna benzer bir soru sorar...Evet yanıtını verin , öğe başlangıçta silinecektir...Veya Winrar programını açın...Silmek istediğiniz dosyanın dizinine gidin , Winrar ile silmeye çalışın...Eğer oda olmazsa sisteminizi güvenli modda açın ordan silmeye çalışın...

cena4747

Üye
moderatör arkimize katılıyorum benimde temp silinmiyor güvenli kipte denicem:oke:

aboo67

Üye
Ya pes09 yükledim çalışmadı sonra sildim dosyaları img adlı bi dosya silinemior C:\Documents and Settings\ MyPC Name\Desktop\PES 2009 delircem unlocker bulamadım link werirmisiniz

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

bratislav

bratislav

Üye
Arkadaşım seni anlıyorum adamın canını sıkıyo o tür dosyalar.Önceden yoktu şimdi var değil mi benim başımada geldi sen sen ol çok fazla kurcalama.Benim pc ye truva atı girdikten sonra o tarz 4-5 dosya oluştu siliyim dedim silinmedi sonra onların bulunduğu klasörü kökünden siliym die taktım kafaya,halbu ki sistemle ilgili olan dosyalarıda bi şekilde ilişkilendiriyolar kendileriyle bi sildim klasörü pc yi kapadım tabi zafer kazanmışım gb.Sonra 1saat sonra tekrar açıyımdedim makinayı yok,sistem için gerekli dosya silinmiş.5 paralık işlem için yani formattan bahsediyorum 20 ytl verdim.Benim gb çok detaylı bilgisayar yazılımlarından anlamıyosan tavsiyem elleme.Format atmayı bilmediğimden 20 kağıt verdim yetmiyo gb 2 kere gittim bi de adamlar yarım saat sonra verecez abi dediler.

Üst Alt